pátek 5. května 2017

Kování dorma

NOVINKA - čistý design, snadná montáž a flexibilita nastavení při nosnosti až 2kg! Kování na celoskleněné interiérové systémy. Glass doors and walls endow architectural concepts with transparent elegance. Sophisticated patch fittings. Automatické posuvné dveře Automatické otáčivé dveře dveřní zámky panikové zámky paniková madla elektrické dveřní.


Jsme specialisté na moderní, klasické i nadstandardní kliky, kování , rozety a dalšího příslušenství. V nabídce máme velkou škálu produktů ajejich. Odebírejte novinky, akce, slevy. Prodáváme spolehlivé zavírače pro interiérové i vchodové dveře.


Doprava zdarma při objednávce nad 3. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Kliky na dveře, kliky na okna, kování na okna, kování na dřevěné dveře i kování na skleněné dveře, do interiéru i exteriéru. Máme pro vás všechny možné typy a druhy. Luxusní, stylové, designové, kliky z mosazi, z nerezové oceli nebo slitiny zinku, i kliky z hliníku, které jsou funkční a přitom levné. Bekijk het aanbod van Dorma Gratis verzending vanaf Euro!


Interiérové kování , dveřní kování , kliky, vložky a kování za nejlepší ceny. Ať už jde o dům s otevřeným prostorem, atraktivní. Kompletní ucelený systém kování pro stavbu celoskleněných dveří, nadsvětlíků, pevných stěn. Sklo působí společně s kováním jako jediný ucelený konstrukční celek.


Bod otáčení dveřního křídla je volitelný nebo mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.


Technické a farebné varianty. Horizontálny a vertikálny panikový uzáver montovaný povrchovo na krídlo dverí, bez potreby použitia zadlabávacieho zámku. DORMA pro posuvné dveře.


Tlumený dojezd (tzv. Dormotion) tlumí pohyb dveří v obou směrech - při otevírání i zavírání. Funguje na principu mechanismu s pružinou a tlumičem.


Dorma - bezpečnostní kování a zavírače Bezpečnost klientů by neměla být nikdy opomíjena, produkty Dorma jsou v tomto ohledu určitě výbornou volbou. Je možné sladit povrchové úpravy například mezi klikami a posuvnými systémy. Kliky je možné dodat v různých povrchových úpravách jako je elox hliníku, nerezi nebo speciální eloxáže jako například mosaz.


Vyberte si z pestré nabídky kategorie kování Dorma. Náš internetový obchod používá soubory cookies, abychom mohli poskytnout lepší uživatelské prostředí pro nakupování. Elegantní křivky dokreslují celkový soulad s prosklenými plochami. Wide Range of Dorma Bedding, In Stock Now.


Rozsah dodávky: kolejnice, úhlový profil, upínací pojezdy, koncové dorazy se záchytným zařízením, podlahové vedení. Máte problém s výberom, alebo nájdením produktu? Zavolajte alebo napíšte.


Dodáváme vysoce kvalitní a designové dveřní kování pro skleněné posuvné dveře od značek Dorma a Frascio Griff Werk. Skleněné posuvné dveře jsou skvělým doplněním pro každý interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky