úterý 27. června 2017

Izolační trojsklo

Výrazného zlepšení izolačních schopností se dosahuje rozdělením meziskelního prostoru dvojskla další tabulí skla a přidáním pokovení do systému. Takové trojsklo může při optimálních šířkách a plnění Krypt. Izolační trojskla mají vysokou světelnou prostupnost a vysoké tepelné zisky. Ideálním řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy je sklo Thermobel TG LS. Toto izolační trojsklo dosahuje optimálních hodnot světelné prostupnosti v kombinaci s vysokými hodnotami tepelných zisků.


Izolační dvojskla mohou být v úpravě protisluneční, bezpečnostní, hlukově- izolační , samočistící a další. Vždy záleží na konkrétním požadavku zákazníka. Je vyrobeno na stejném principu jako izolační dvojsklo. Vylaďte si zasklení dle svých potřeb! Izolační sklo je v dnešní době neodmyslitelnou součástí moderní.


Certifikační Program KEY vyžaduje každý stavební prvek, který se používá na. Není trojsklo jako trojsklo. Solární trojskla – jde o speciální izolační zasklení se zlepšenými solárními zisky. Hodí se zejména pro pasivní domy.


Jak silná budou skla a mezery. Seženeme pro Vás a zpracujeme izolační dvojsklo a trojsklo i ostatní sklo pro speciální účely – bezpečnostní sklo, protihlukové, neprůstřelné. V takovém případě doporučujeme izolační trojskla. Položek: CelkeKč. Mají vůbec nejlepší schopnost izolace, ať už tepla nebo hluku.


Slyšela jsem, že dokonce snad trojsklo není dobré proti hluku, že prý střední sklo vibruje a přenáší zvuk do místnosti. Proti hluku je prý lepší kvalitní dvojsklo a těsnění. Díky maximální izolaci před tepelnými úniky a díky vysokému solárnímu faktoru, který zaručí optimální příjem tepla zvenčí jsou ideálním řešením pro zasklení nízkoenergetických a pasivních domů. Je lepší izolační dvojsklo nebo trojsklo ? Ne tuto otázku vám rádi odpovíme. Záleží na typu stavby, finančních možnostech.


Super izolační trojsklo – Thermobel TG Toto izolační sklo se skládá ze tří skleněných tabulí, kdy vysoce výkonné sklo se používá pro vnější tabule. Je zapotřebí si uvědomit, že pokud je možné vyměnit izolační dvojsklo za trojsklo , je zde několik důležitých faktorů, které je nutné před samotnou. Trojsklo vždy musí obsahovat dvě skleněné tabule s nízkoemisivním povlakem. Co je izolační dvojsklo. Navýšení ceny může způsobit jakákoliv změna skla od standardu, např.


Dále pak plastová okna ceník nabízí v nadstandardu meziskelní mřížky, zamykací kliku, nebo nízký hliníkový práh do balkonových dveří. Pro izolační trojsklo je nutné okenní rámy přizpůsobit. Mezinárodní koncern Saint-Gobain má v České republice v oblasti plochého skla hned tři zástupce. Obvodové spojení tabulí skel a distančního rámečku je provedeno adhezním, trvale plastickým tmelem.


Sklo je možné si prohlédnout nebo vyzvednout v Praze Kbelích. Plastové okno Slovaktual BASIC. Okno s rovným křídlem se standardními tepelně-izolačními vlastnostmi, určené p. Vedle tepelně - izolační funkce chrání také proti slunečnímu záření, zamezují rosení skel a plní nejrůznější bezpečnostní, zvukově izolační i protipožární kritéria.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky