pondělí 26. června 2017

Plastová dvířka do sádrokartonu

Plechová revizní dvířka do zdiva s různou sílou a typem sádrokartonové desky. Celoplechová revizní dvířka do zdiva nebo sádrokartonu s různou sílou. Akustická revizní dvířka s těsněním do sádrokartonu s různou sílou a typem sádrokartonové desky.


Rám vyroben z hliníkového profilu s tlačným zámkem pro otrvření i zavření. Vyberte si z různých materiálů a rozměrů.

Revizní dvířka vyrobená z plastu, kovu, nerezu za akční ceny. Nakupujte revizní dvířka na Moje-Elektro. Nabídka revizní dvířka plastová , kovová, do SDK, do sádrokartonu , revizní dvířka akustická, prachotěsná a protipožární.


Při rekonstrukci bytového jádra, koupelny, WC, kuchyně, najdou tato plastová revizní dvířka bezkonkurenční uplatnění. Rám revizních dvířek je vyroben z hliníkových profilů. Prachotěsná revizní dvířka do sádrokartonu GKB US rozměru 6x 6mm s výplní dvířek SDK o síle 1mm jsou určená pro montáž do sádrokartonu , gumové těsnění proti prachu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otrvření i zavření.


Přesně v takových případech jsou ideálním řešením praktická revizní dvířka vhodná do sádrokartonu , šachty či stupačky.

Plastová jednodveřová i dvoudveřová, kovová s úchytem i bez něj či velmi nenápadná revizní dvířka pod obklady. K dispozici ve variantách od 150x1do 600x8mm. Vyrábíme revizní dvířka , která jsou určena do sádrokartonových systémů Knauf a Rigips.


Detailní popis produktu. Esteticky zakryjí vstupní otvor do stoupaček. Neviditelná revizní dvířka pod obklad jsou vhodná pro instalaci do sádrokartonu i do zdiva, aby dvířka pod obkladem nebyla vidět! Nabízíme revizní dvířka různých rozměrů a materiálů do prostor, kde je třeba mít snadný přístup k hlavnímu uzávěru plynu či vody apod. Vybírat můžete z plastových, kovových či revizních dvířek pod obklady, vhodné jsou pro montáž do koupelen, kotelen atd.


Tyto dvířka jsou vhodná i do sádrokartonu pro šachty nebo stupačky. VENTS DG 400x4- hliníková revizní dvířka do sádrokartonu VENTS DG 400x4hliníková rev. Magnetická plastová dvířka , která jsou vhodná jako dvířka do vany. Pokud jste si nevybrali, rádi Vám vyrobíme dvířka podle Vašeho přání. Existují také plastová dvířka.


Podle zamýšleného využití si vyberete dvířka stropní , protipožární nebo akustická. Vzduchotechnika-ventilace.

Přidat hodnocení obchodu. Elektroinstalační rozvodnice pro montáž do sádrokartonu , dutých zdí, dutých příček. Plastová , skrytá pod obklady, kovová i nerezová revizní a servisní dvířka a vstupy do stoupaček a domovních rozvodů.


Plastová servisní dvířka jsou určeny pro instalaci do kontrolních a revizních servisních otvorů a stoupaček. Plastová revizní dvířka v imitaci dřeva jsou vhodná pro montáž na stěnu i do obkladu. Otvírání revizních dvířek je na levou nebo pravou stranu, horizontálně.


Na výběr máme plastová revizní dvířka , revizní dvířka plechová i nerez. Velký výběr plastových revizních dvířek různých rozměrů a tvarů. Revizní plastová dvířka 60xse zámkem. Prahy, po dohodě možno zaslat poštou.


Dvířka k HUP Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky