pátek 30. června 2017

Vinylová podlaha šedá

Podlaha nové generace, to je vinylová krytina FatraClick. Unikátní konstrukce této podlahoviny kombinuje přednosti klasických a vinylových podlah. Skládá se z několika vrstev a snadno se pokládá, a to zcela bez lepení, pouze pomocí zámkových spojů. Vyznačuje se snadnou údržbou, moderním vzhledem, dobrými tepelně-izolačními vlastnostmi, rozměrovou stálostí a vynikajícími akustickými vlastnostmi.


A s vinylovými podlahami Rigid je nyní k dispozici vinylové řešení pro každý typ podkladu (zarovnaný, nerovný i velmi nerovný). Kolekce Conceptline nabízí širokou škálu dekorů dřeva a kamene s autentickou povrchovou. Celoplošně lepená vinylová podlaha Tarko Fix z kolekce ATARKO. Embosovaný povrch podlahoviny spolu s povrchovou úpravou TopClean XP zaručí uživatelům její dlouhou životnost, jednoduchou a snadnou údržbu. Tomuto trendu nahrává mnoho faktorů.


Hlavním z nich je odolnost proti mechanickému opotřebení. Alsafloor VDub Alabama. Udělejte si svůj interiér prostornějším a pořiďte si vinylové podlahy se světlým tónem. Lepená vinylová podlaha. Ide o kategóriu vinylovej podlahy, ktorá sa skladá blokov či rozmernejších dielcov, ktoré sú určené na lepenie o podklad.


Díky systému Click je vinylová podlaha lehká a bez lepidla. Podlaha je velmi snadno omyvatelná, proto se hodí pro podlahy s podlahovým vytápěním. Světle šedá laminátová plovoucí podlaha prkno s dekorem dubu a strukturou dřeva. Kolekce Krono Original Kronfix Classic, dříve Rustico, Milano a Kronofix. Disipativní, odolná vinylová podlaha určená pro permanentní uzemnění.


Nejrychlejší kvalitní plastová podlaha i bez lepení - to je systém zámkové dlažby Fortelock, který ušetří Váš čas, peníze i starosti. Podlaha Borovice Boston šedá je nejen dokonalá na pohle ale také vhodná pro použití na podlahové vytápění. Lišty ukončení u vinylu 3. Na došlap je vinyl měkký a teplý – komu by to nestačilo, může pod něj klidně ještě přidat podlahové vytápění. Snadno se udržuje a hodí se do všech místností v domě či bytě, protože existují i voděodolné varianty.


Vinyl Tarkett tarko - máte někdo? Váháte s pořízením vinylové podlahy? Co se týká designů, v nabídce HORNBACHU je z čeho vybírat.


Nejčastěji se můžete setkat se vzory a dekory dřeva, ale stále oblíbenějším je také vzhled betonu, dlažby nebo břidlice. Navyše je ekologická a má antibakteriálnu úpravu. Livyn je možné udržovať v čistom stave. Všetko, čo potrebujete pre zdravý domov. My mame mountain oak grey nebo tak nejak.


LINO Fatra, vinylové dílce, plovoucí vinylové podlahy a podlahové doplňky. Prodejna vinylové podlahy Brno. LVT) užitnou vrstvou síly 55mm v dekoru dřeva. Spojování pomocí Click systému (Välinge). Synchrotisk poru, Virgin.


Podlaha Imperio je speciální vinylová podlaha dodávaná v dílcích. Má dobrou rozměrovou stálost, zvýšenou tuhost a také dobrou tepelnou roztažitelnost. Vybírat můžete z mnoha vzorů v podobě imitace dřeva. Je velmi odolná vůči vlhkému prostředí i škrábancům.


Tato podlaha odolá drápkům domácích mazlíčkům i kolečkům kancelářské židle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky