úterý 27. června 2017

Kazeta na šperky

Kazety na hodinky, prstene, náramky, náušnice, přívěsky. Táto sklenená kazeta na šperky alebo cennosti je vhodným darčekom pre ženy. Vnútro kazety je vystlané čiernym semišom a obal je vyrobený z dekorovaného skla.


Prozkoumejte nástěnku „kazetky“ uživatele Lubaslavikova na Pinterestu. Praktická dámská kazeta určená k uložení až kusů náramkových hodinek, ale také k uložení šperků. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kazeta na šperky Sacher Collectors Box. Vlastnosti Produktu: box na bizuterie, atraktivní design, vysoce kvalitní plast, velké zrcadlo, četné přihrádky, válečky pro kroužky, otevřený v horní.


Vytvorené technikou decoupage, ošetrené viacerými vrstvami eko laku. Dá sa čistiť vlhkou handričkou :). Mal len dvanásť rokov, ale sťahovanie do Ameriky znamenalo pre neho šancu na nový život.


Dárková dřevěná krabička s ozdobným frézováním na víku, vhodná na břitvu nebo i náramek. Luxusní dřevěný box v černé barvě s kovovým zdobením. Přehledná dvoupatrová šperkovnice pro uložení šperků a hodinek. V přední části jsou čtyři flexibilní polštářky na uložení hodinek nebo náramků. Krabička na šperky by měla mít tolik přihrádek, abyste o špercích měla přehled na první pohled.


Uložené šperky by se neměly překrývat, při manipulaci by se odíraly. Vnitřek šperkovnice by měl být pro maximální ochranu šperků vypolstrován měkkou látkou. Vhodným dárkem pro muže i ženy může být kazeta na hodinky. Aby vaše kazeta na šperky vyčnívala z davu a byla vyrobena zcela podle vašich přání, probíhá od samého počátku velice intenzivní výměna informací mezi všemi zúčastněnými.


Zákazník provází celý proces vývoje počínaje designem,. Dodání: 2-dnů kazeta na hodinek. Dřevěná kazeta je určena na šicí potřeby, drobnosti nebo šperky. Vrchní strana víka je prosklená a uvnitř naleznete různé přihrádky s dekorací např.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Potrebujete vyčistiť zašlý šperk?


Prodám kazetu ideální na cestování – obsahuje oboustranné zvětšovací zrcátko, potřeby pro manikúru (nůžky, pinzeta, štípačky na nehty, pilník), otevírák na konzervy, otevírák na víno a rozkládací nůž se ostří. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Odkazy na odborné recenzie.


Tato kazeta na osm hodinek a na šperky Friedrich Lederwaren z řady Cubano je vyrobena z temně hnědé broušené kůže a má prosklené víko. Chcete získat slevu 1Kč na první nákup? A navíc vědět jako první o všech slevách a akcích? Přihlašte se k odběru novinek. Zde vám nabízíme prostor pro vaše vlastní nápady.


Vytvořte si šperk zcela podle svých představ! Bude dělat radost nejen vám, ale také vašim blízkým. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Intarzovaná kazeta - šperkovnice , kol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky