úterý 27. června 2017

Pěnové sklo desky

Evropě se řadí mezi výrobce, kteří maximálně využívají potenciál odpadového skleněného střepu jako výrobní suroviny. Po založení plovoucí základové desky na pěnovém skle,před realizací betonové desky , a zatěžkáním zhutněného pěnového skla, došlo díky přívalovému dešti k zat. Na trh dodáváme desky z pěnového skla, o základních rozměrech 8x 600mm. Podle projektové dokumentace je pod první vrstvou obvodového zdiva v prostoru domu, položena speciální izolační vrstva z desek pěnového skla.


Používají se desky Foamglas Perinsul. V minulosti chápali projektanti i koncoví zákazníci pěnové sklo jenom jako náhradu klasického kameniva pod základovou desku. A stejně s ním i zacházeli. Tím pěnové sklo zabraňuje dalšímu negativnímu ovlivňování základové desky. Takto řešená základová deska má oproti klasickému zakládání množství výho které šetří spotřebu energie (např. na vytápění).


FOAMGLAS desky z pěnového skla. Pěno sklo je izolace z recyklovaného skla. Nejčastěji je využíváno pod základové desky.


Sklo navíc není schopné vodu absorbovat, takže desky z pěnového skla nemění své rozměry ani při nízkých teplotách vlivem mrazu. Hledáte izolační pěnové sklo desky ? Pěnové sklo pro funkční a nenáročné základy domu! U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-. Stropní podhledy Minerální desky Konstrukce Kovové desky Příslušenství podhledy.


O tom, jak zpracováváme va. Systém plovoucí základové desky , založení stavby na pěnovém skle. Vlastnosti a technické parametry pěnového skla. Granulované pěnové sklo lze v tomto případě využít pro zhotovení tzv. Základová deska – pěnové sklo Refaglass 2. Tato vrstva vytváří jednak drenážní vrstvu, ale i tepelně izolační vrstvu.


Vyrábíme pěnové sklo REFAGLASS, které má mnoho vynikajících vlastností pro široké využití hlavně. Může se použít ve formě štěrku, nebo desek. Desky z pěnového skla se používají p. Zpěnění skelné hmoty zajišťuje uhlíkový prach, který se za tepla mění na oxid uhličitý. Zchlazený blok se upravuje do finálních rozměrů řezáním a broušením. Chystáte se ke stavbě základové desky , podlahy či střechy?


Využijte moderní řešení tepelné izolace – pěnové sklo A-GLASS. Navíc je lehké, tvarově stálé a odolné proti stárnutí. Naší výhodou jsou velké skladovací prostory.


Neomezujeme odběr vysokým počtem kusů. Další detail, který jsme pro Vás přiravili, je detail základového pasu s pěnovým sklem. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Taktéž na trh dodává desky z pěnového skla.


Stejně jako všechny ostatní výrobci dodává 1 recyklovatelné pěnové sklo. Soukromí investoři nepotřebují při manipulaci žádnou těžkou stavební techniku. Materiál si mohou upravit sami jen klasickým hráběmi. Při stavbě základové desky pomocí pěnového skla není třeba budovat tak hluboký základ jako při použití klasického kameniva.


To samozřejmě znamená méně. Tepelnou izolaci, drenážní kamenivo a vzlínání vody do základové desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky