čtvrtek 29. června 2017

Isotra pro

Isotrapro - žaluzie a rolety. Nejoblíbenější ☀️ interiérové i venkovní rolety, žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu či japonské stěny pro všechny typy oken. Protokół reklamacyjny Complaint procedure.


Buyer´s rights for complaint about defected product. Seller) is responsible for products to.

Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Screenové rolety, horizontální a vertikální zastínění. Vlastníme nástrojáreň a pre naše produkty si. ISOTRA R-lite roleta pro okna VELUX GGL-GZL-GPL - MHodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze Látková roleta R-lite je přímo navrhnutá pro střešní okna, především tedy výrobců oken těchto značek: Velux, Roto, Fakro. Zastiňte svůj dům ☀️vysoce kvalitními☀️ roletami s možností elektrického ovládání.


E-shop žaluzií s vlastními prodejnami a montážemi. ISOTRA , to je synonymum pro inovaci, spolehlivost, odbornost a tradici.

Kvalita, spolehlivost, péče o zákazníka, výzkum, vývoj, technologie a inovace s ohledem na energetickou úspornost, to jsou základní hodnoty společnosti ISOTRA. Výraznou a designově velmi zdařilou expozici, s řadou novinek a skvělých řešení pro stavebníky, zde představila společnost ISOTRA , která je známým českým výrobcem žaluzií a. V-Lite roof blinds are interior shadings manufactured for all types of roof windows. A high-quality construction with aluminium leading bars combined with a suitably.


Výhradní distributor firmy ISOTRA pro oblast severních Čech Menu Přejít k obsahu webu. Specializujeme se na prodej stínící techniky a jejich doplňků. V portfoliu máme i české výrobky. Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu ISOTRA PRO s. Kvalitní provedení s hliníkovými vodícími lištami zajišťuje v kombinaci s vhodně zvolenou látkou.


Praha - Vysočany a bylo jí přiděleno IČO. We love to develop new technological solutions for our customers. V interiérech se snažíme co nejvíce zpříjemnit člověku jeho pocity a zjednodušit jeho život skrze nové technologie. Nabízíme i dřevěná eurookna, dveře a špaletová okna. Firma s názvem ISOTRA PRO s. Městský soud v Praze, odd.


Nezoufejte, i pro Vás máme připravenou nabídku horizontálních žaluzií cetta nebo cetta 50.

U každé žaluzie naleznete technický sešit, návod na vyměření a montáž a také video s návodem na vyměření a montáž. VÁLCOVACÍ TRAŤ pro tvarování a stříhání lamel C, CFLEXI Varianty řešení Poloautomat C6 C8 CFlexi. Ruční rozjezdy stojánků. Rolety od Českého výrobce PROALU.


Vyrábíme a montujeme předokenní rolety, rolovací sítě proti hmyzu a roletová garážová vrata. Potřebujete zútulnit interiér nebo jen hledáte stínící techniku přesně na míru? Jedná se o technologicky propracované výrobky. Podrobnosti o firmě ISOTRA PRO s. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.


V-lite je přímo navržená pro střešní okna. Ovládání žaluzie je pomocí kolečka na horním profilu, které natáčí lamely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky