čtvrtek 29. června 2017

Plastové rámky 39x24

Plastové rámky šetří čas včelaře. K dostání jsou plastové rámky typu Hoffmann, které jsou s rámkem, mezistěnou a mezerníky. Konstrukce celoplastových rámků, přináší duté boční loučky typu Hoffmann, které dobře tepelně izolují a zbavují nás starostí s mezerníky. Duté boční loučky typu hoffmann dobře tepelně izolují a zbavují nás starostí s mezerníky.


O kvalitu svého medu se nemusíte u plastových rámků obávat, neboť jsou vyrobeny z plastu schváleného pro potravinářské účely. Následně je možné rámek vložit do úlu. Zkoušeli jsme také materiály plastových rámků 39x24. Výroba plastových rámků 39xcm. Kvalitní rámkové přířezy balené po 50ti kusech určené pro rámky 39x24.


Rámkové přířezy s hofmannovými loučkami, které jsou určené především do tenkostěnných úlů. Jelikož dbáme na vysokou kvalitu našich produktů, vydrží Vám naše plastové rámky , úly, krmítka atd. Ekonomická výhodnost je tak další přidanou hodnotou našich včelařských potřeb. Děrovač rámků pomocí jehly šetrným způsobem vytvoří otvor.


Radek Smrčka prodej včelařských potřeb. Ukázka nanášením vosku na plastové rámky Asi to je spíše subjektivní, ale ryhclejší práce nám připadala s válečkem. U štětce bylo nutné častné. Na trhu se přitom můžete setkat s různými variantami plastových rámků. Nejoblíbenější jsou asi plastové boční loučky, celoplastové rámky, ale existují i samostatné plastové mezistěny, které se vkládají prakticky do jakýchkoli rámků příslušných rozměrů (pro naše krajiny je nejrozšířenější 39xcm).


Všechny naše plastové rámky mají atest pro styk s potravinami. Rozměry: 39x(podrobný nákres s rozměry ZDE) Univerzální rámek vhodný jak do plodiště tak i do medníku Materiál: poly. Přepravka na rámky 39xa 39x2(Bedna na odnos včelích rámků) Přepravka na rámky 39xa 39x2z překližky Přepravka je určena na odnos rámků při vytáčení medu.


Díky lehké konstrukci z překližky je vhodná i pro starší včelaře. Tepelná odolnost stupňů. Platové rámky jsou tedy s rámkem, mezistěnou a mezerníky.


Zelený plastový rámek r. Kvalitní zelené plastové rámky na volnou stavbu od českého dodavatele na tradiční. Lipové přířezy s hofmannovými loučkami, které jsou určené především do. Lipové dřevo neobsahuje tolik suků jako dřevy smrkové. Rámek 39xhoffmanova typu. Po vyříznutí starého voští jsem stáhnul plastové postranice z louček,loučky mechanicky oškrábal od propolisu a voskových můstků.


Rámky jsou před použitím potřeba natřít včelím voskem, jinak včely nezačnou stavět dílo. Rámková míra 39xVýhody: již nebudete potřebovat mezistěny, dlouhá životnost,úspora času, rychlá návratnost a možnost vyvařovaní a vytáčení melicitózního medu. Vyzkoušejte tradiční a prověřené. Připravované rámky 39xpro volnou stavbu se vzpěrami. Dřevěné a plastové rámky , dřevěné rámkové přířezy Rámky a rámkové přířezy se nejčastěji vyrábí ze sušeného lipového dřeva.


Nabízíme kompletní potřeby pro včelaře. V doplňcích naleznete včelí krmiva, rojáček, plastové rámky 39x, rámkové přířezy 39xnebo třeba. Mají univerzální použití, nejvíce jsou vhodné do medníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky