pátek 23. června 2017

Štěpkovač za traktor cena

Společnými vlastnostmi nabízených štěpkovačů jsou pohodlná, nenáročná obsluha a široká využitelnost těchto zařízení v lesnictví, zemědělství nebo zahradnictví. Další díl se věnuje podrobněji osvědčenému domácímu štěpkovači mého kolegy. Toto video jsme natočili,k vůli spoustě mailů s dotazy na bližší informace. Jsou také ideálními pomocníky při likvidaci náletových dřevin v terénu. OKTento model je velmi univerzální, protože může být použit pro traktory s maximálním výkonem koní.


Lehká, ale silná konstrukce funguje velmi dobře v obtížných pracovních podmínkách. URBAN TRje nesený na tříbodovém závěsu traktoru. Je určený především pro malotraktory , ale lze ho bez problémů používat i za silným traktorem. Drtí větve do průměru cm. ZA traktor je kvalitní a výkonný stroje s minimální údržbou.


Tento štěpkovač je vhodný pro dřevěný odpad do cm. K připojení za traktor tedy při variantě pohonu traktorem, nebo malotraktorem je doporučený výkon traktoru minimálně 10Kw. Nakupte štěpkovač za traktor od ověřené firmy, včetně záručního a pozáručního servisu a dopravy až k vám.


OK52R těžká třída Štěpkovač slouží k likvidaci větví a dřevěného odpadu do průměru cm. Nabízíme také náhradní díly. Po zpracování vzniká štěpka o velikosti 1-cm.


Popis: Prodám stepkovac Hercules. OK62S Štěpkovač typ 62S za traktor , malotraktor slouží k likvidaci větví a dřevního odpadu do průměru cm. Předváděcí stroj ČESKÝ VÝROBEK V provedení za traktor , výhoz štěpky do boku. PIRBA Štěpkovač za traktor PIRBA Strojní zařízení je určené k drcení větví, dřeva a dřevního odpadu pomocí dvouchodého samopodávajícího řezacího šneku. Stroj má samočinné podávání a všechny funkce jsou uváděny mechanicky.


OKje kvalitní a výkonný stroj s minimální údržbou. Klubová cena Koupit za Klubovou cenu Stav Vašeho věrnostního konta je: Je nám velice líto, ale pro nákup za Klubové ceny nemáte na svém kontě dostatečný počet bodů. Pro pohon stačí i malý traktor již o výkonu k. Jsou k dispozici modely štěpkující materiál do průměru 1 a cm.


Při drcení se větve vkládají zezadu traktoru a štěpka je foukána do boku. Srdcem stroje je, jako u jiných drtičů GTM, velký buben, na kterém jsou připevněny nože, ze speciální odolné slitiny. Cena se určuje podle toho jak je drtič výkonný. Prikazano od 1oglasa.


Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili. Traktor je malo radio, u odličnom je stanju. Prikolica dimenzija X 2. Specialistisch advies nodig? Junkkari jsou robustní a kvalitní.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Drtič - štěpkovač LUMAG GERMANY. Prvním je štěpkovač a druhým je špalíčkovač. Vám štěpkovače jsou schpny vyrobit.


Dékla štěpky okolo 80mm-160mm. Maximální vkládaný průměr. Trakotrový štěpkovače CRONIMO WC-jsou. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing.


Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor , malotraktor( od 13koni). Prodám štěpkovač za traktor na tvorbu krátkého kusového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky