středa 28. června 2017

Jekly prodej

Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Následující položky jsou vedeny jako skladové, jejich aktuální dostupnost je však třeba si předem ověřit na tel. Společnost FEGIP nabízí prodej hutního materiálu a sádrokartonu. Hutní materiál - jekly nabízíme v jakostech S235JRH a S355J0H.


Uzavřené jekly , obdélníkového půdorysu s podélným svárem, válcované za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností ve standardní výrobní délce m. Na zakázku lze dodat i rozměry neuvedené v naší aktuální nabídce případně i délky do m. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Hlavní činností naší firmy je prodej hutního materiálu a výroba betonářské armatury. Nabízíme profilovou ocel I, U, IPE, HEA, HEB, L, T, plochou. Vše pod jednou střechou.


Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů jekly. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jäkly čtvercový průřez ověřené kvality vám dopravíme od tun zdarma po celé ČR.


Máme vlastní rychlou dopravu. Pro stálé zákazníky slevy. Kratší kusy za cenu šrotu. Možnost nakrácení na požadovanou míru,sváření dle Vašeho zadání,či dovoz za rozumnou cenu. Rozdělují se na silnostěnné (využívané hlavně zámečníky a ve stavebnictví ) a slabostěnné (ohýbané).


Dle vašich požadavků Vám hutní materiál nakrátíme a odvezeme. Plastové záslepky, plastové prvky pro průmysl. Prodováme hutní materiál. Dále prodáváme nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly , kolena, fitinky a další. Fungujeme jako eshop a věrným zákazníkům slevíme.


Nakupujte materiál z pohodlí domova. Mnoho z vás ani neví, k čemu takové jakly vlastně slouží. Základním zaměřením společnosti je skladování a prodej uzavřených ocelových profilů, silnostěnných bezešvých a svařovaných trubek, válcované a tažené oceli.


Veškerý materiál je skladován v krytých uzavřených halách v Praze-Modleticích a Olomouci vybavených nejmodernějšími technologiemi v oblasti skladování a dělení materiálu. STŘÍHÁME pro Vás PLECHY na CNC nůžkách až do tloušťky 12mm ! Tenkostěnné ocelové profily ( jekly ). Na základě rozhodnutí vedení společnosti Ferona, a. V naší nabídce naleznete také spojovací materiál za. COR-TEN (též Corten) je speciální druh oceli, který je schopen odolávat povětrnostním podmínkám. Jedná se u skupinu ocelových slitin, které zamezují. Jekly tenkostěnné profily.


Skladem vedeme nerezové plechy, nerezové trubky a jekly , nerezové profily, nerezové armatury a nerezový spojovací materiál. Samozřejmostí je dělení nerezového materiálu dle požadavků zákazníka a doprava spedičními firmami na místo určení. Hliníkové profily, prodej hliníkových profilů přes e-shop. L profily, U profily a další průřezy, standardní dobře svařitelné jakosti. V nabídce spojovací materiál za skvělé ceny.


Dělení materiálu na požadované rozměry. Zabýváme se prodejem základního sortimentu hutních materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky