pátek 30. června 2017

Síť proti hmyzu do dveří magnet

Síť proti hmyzu do balkonových dveří a průchodů. Samozavírací panty, okopová lišta, madla, magnet. Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do dveří za nízké ceny. Jednoduchý samozavírací systém na.


Jde vlastně o dvě sítě proti hmyzu do dveří, které jsou spojeny řadou silných magnetů. Stačí jí tedy nainstalovat na dveře a nadále jimi můžete procházet tak, jako by tam žádná nebyla. Síť se při vašem průchodu sama otevře a po něm zase sama uzavře. Objednejte dnes za super ceny.


Ochrání Váš dům před komáry, mouchami a jiným nepříjemným hmyzem. OBI síť proti hmyzu z polyesteru se používá k ochraně proti hmyzu. Samolepicí páska se suchým zipem, odolná proti UV záření a povětrnostním vlivům, umožňuje jednoduchou a čistou montáž na dveřní rámy a. Sítě proti hmyzu do dveří vám zajistí 1 ochranu před hmyzem, dostatečný přísun čerstvého vzduchu a světla.


Dveřní sítě od K-system padnou na. Síť do dveří proti hmyzu Guard. Buďte připraveni na všechen obtížný hmyz! Radost v teplých dnech vám může zkazit nepříjemný hmyz.


Naše siete proti hmyzu májí jednoduchú inštaláciu a pasujú do väčšiny dverí a vstupných otvorov. Můžete v teplých dnech bezstarostně větrat a nemusíte se bát, že se Vám domů dostanou mouchy, komáři, vosy, atd. Našim zákazníkům nabízíme v okolí Zlína bezplatné zaměření sítí proti hmyzu. Výška příčky sítě proti hmyzu do dveří je volitelná zákazníkem, pokud není v objednávce uvedena, je příčka umístěna do třetiny výšky sítě. Příčka je zde umístěna pro zachování pevnosti rámu, jinak by mohlo dojít ke zkřivení rámu.


SKLAD MOSS Hustopeče Brno, Kotlářská Brno, Mediahall Dobríš, Komenského nám. Velmi snadno nainstalujete na rám dveří (na plastový pomocí samolepky, na dřevěný pomocí napínáčků s plastovou bílou hlavičkou). Magnety rozpojíte, projdete a zase je spojíte k sobě. Nabízíme osvědčené provedení pevných, pantových, rolovacích a plisé síti proti hmyzu na okna i dveře v široké barevné paletě. Všechny jsou hliníkové s osvědčenou a trhem ověřenou konstrukcí.


Použitá síťovina je šedá, černá, a proti hlodavcům, v závislosti na produktu. Také Vás trápí v létě dotěrný hmyz? S touto magickou síťkou máte vše vyřešeno a čistý vzduch proudí pořád.


Navíc i psí miláček skrz ni projde a síťové dveře se samy zase. Dle potřeby lze zastřihnout na celkovou šířku nebo 8m i výšku na 1m. Kotvení: Vodící lišty a čelní profil jsou kotveny do rámu dveří. Předností této dveřní sítě proti hmyzu jsou samozavírací panty , díky kterým je i snadno snímatelná z balkonových dveří.


Free UK Delivery on Eligible Orders! V letních dnech byste nejraději nechali všechny dveře dokořán a pustili do bytu nebo domu čerstvý vzduch, ale mouchy, komáři a další otravný hmyz si k Vám pokaždé najdou cestu. Síť k instalaci do dveří pomocí suchých zipů.


Jsou praktickou a téměř nezbytnou ochranou proti hmyzu v místnostech s frekventovaným vstupem na terasu či balkón. Pak otevřete okno, do kterého plánujete síť proti hmyzu umístit. Měří se totiž rozměry “uvnitř” okna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky