středa 28. června 2017

Žlabovka betonová

Univerzální příkopové žlabovky jsou vyrobeny z vysokopevnostního betonu metodou vibrolisování nebo vibrolití. Užitím tohoto speciálního betonu je. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka. Betonové dílce pro vedení povrchových vod se používají pro odvedení srážkových vod především ze zpevněných ploch, komunikací.

Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace. Voda může být svedena buď do terénu. Betonová vpusť D4pro štěrbinové žlaby - Sběrná vpusť ke štěrbinovým žlabům šíře 2a 3mm s mříží z litiny a únosností tun. Betonová žlabovka malá ( betonová příkopová tvárnice) pomáhá s odvodněním zpevněných ploch a komunikací.


Zajišťuje odvod převážně srážkové vody. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.

Betonový odvodňovací žlábek AZ Beton malý vibrolitý. Doplňkové produkty Nahoru. Kanalizační odbočka OSMA KGEA 87˚ 4. Schema, Označenie, Rozmer v mm, Hmotnosť, Cena, Cena s DPH. Dlažba prípatok za farbu (žltá, zelená).


Obrubník príplatok za farbu (žltá, zelená). Betonové žlabovky CS-Beton jsou stavebním materiálem, který je součástí odvodňovacích žlabů. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.


Nejste přihlášen, upozorňujeme Vás, že bez registrace (přihlášení) nelze poptávku dokončit. Přihlásit se můžete ZDE. Děkujeme Vám za projevený zájem o naše výrobky.


Výkresová dokumentace prvků ve formátu pro AutoCad je k dispozici pouze přihlášeným uživatelům. Příložná betonová deska. Betónové žľaby slúžia k odvádzaniu dažďových vôd zo spevnených plôch a komunikácií.


BEST – kvalita Qsave BEST – záruka let.

Potřebujete ochránit podzemní vedení, inženýrské sítě nebo výstavbu plotů a jiných lehkých zakotvených konstrukcí? Vyzkoušejte naše betonové. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i. Je vyrobena z vysokopevnostního betonu metodou vibrolisování. Paletu je možno vrátit do měsíců oproti předloženému dodacímu listu nebo faktuře.


Publikování nebo šíření obsahu je výslovně zakázáno bez písemného souhlasu. BG Žlabovka , světlá šířka 4Dešťová voda z vozovky je kontrolovaně odváděná, ihned odtéká – nevzniká stojatá voda, ze které se šíří pachy a hmyz. Betonová Žlabovka BG 4nezarůstá plevelem a vejde se i tam, kde není mnoho prostoru pro kopání. Kontakty: PRESBETON Nova, s. Příkopové žlaby slouží k vytvoření dna silničních a jiných příkopů, kterými odtéka srážková voda. Betonové odvodňovací žlaby se využívají ke svedení a odvedení povrchové vody ze zpevněných venkovních ploch do kanalizační sítě.


BETONOVÁ DLAŽBA VELKOPLOŠNÁ DLAŽBA VEGETAČNÍ DLAŽBA OBRUBNÍKY SVODIDLA raha CS-BETON s. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky