středa 28. června 2017

Porfix tvárnice

Detaily i velké celky, tvárnice i příčkovky, stropní nosníky i zdicí malta. Díky komplexnímu stavebnímu systému zvládnete cokoli. Každý dom je originál, každý stavebník má iné priania. Kvalitný, zdravotne nezávadný. Každý dům je originál, každý stavebník má jiná přání.


Porfix vyrábí a dodáva kompletní stavební systém z pískového pórobetonu jako jsou tvárnice , příčkovky, překlady zkrátka vše pro stavbu i. Sú vhodné na nosné aj výplňové konštrukcie. Ak použijete tvárnicu Porfix šírky 3mm, múr nevyžaduje dodatočnú izoláciu. Do svého sortimentu zařadila výrobky na bázi. Při stavbě s materiálem Porfix se nemusíte v ničem omezovat. Vyrábí se hladké (HL) nebo s perem drážkou a kapsou (PDK).


Dovoz tvárnic zadarmo po celej SR. Vzduch v uzavřených pórech vytvořených při výrobě tvárnicím přinesl vynikajicí tepelně izolační vlastnosti, nízkou objemovou hmotnost, vylepšené fyzikálně-mechanické vlastnosti, vysokou požární odolnost, lehkou opracovatelnost, vysokou užitnou hodnotu a nízkou pořizovací cenu. Tvárnice Porfix jsou vyrobeny z vápna, písku, cementu a vody.


V této kategorii najdete tepelně izolační tvárnice porobeton od společností Ytong, Hebel a Porfix. Porobeton Ytong jsou tvárnice pro. PORFIX tvárnice aj s príslušenstvom. Příčkovky z pórobetonu, stejně jako tvárnice. Do svojho sortimentu zaradila výrobky na báze kremičitého piesku.


Kamienkové koberce, liate podlahy. Stavebniny a online stavebný materiál e-shop plný akčných stavebných materiálov za výborné ceny a doprava až na Vašu stavbu. Nové tvárnice sa vyrábajú v prevedení hladká (HL) a pero-drážka-kapsa (PDK). Sada obsahuje vědro na lepidlo, ozubenou zednickou lžíci na nanášení lepidla, drážkovač na elektroinstalaci, škrabák na nerovnosti, zednický provázek pro přesné zdění.


Predaj stavebného materiálu porfix s výhodnými zľavami. Používají se především pro zdění obvodových stěn a jako výplň železobetonových konstrukcí, dále mají výborné tepelně izolační vlastnosti. Pórobetonové tvárnice jsou směsí pojiva, plniva a vody. Plnivem bývá nejčastěji křemičitý písek.


Není to však pravidlem a použité plnivo je otázkou výběru výrobce. Dle zvoleného pojiva jsou dány vlastnosti pórobetonových tvárnic, kdy záleží především na těch tepelně izolačních, akustických a pevnostních (nosných). V cene je zahrnutá výdreva pod preklady a spáskovanie prekladov.


Tvárnice hrúbky 1mm a viac sapoužívajú na nenosné vnútorné steny, deliace priečky, obmurovky, prímurovky, interiérové prvky. Vďaka výborným tepelnoizolačným. Spoločnosť PRESPOR spol. Pórobetón je ekologický čistý materiál, vyrobený z prírodných surovín. Ceny ostatních výrobků Porfix rádi sdělíme na dotaz.


Porfix porobetonové tvárnice Porfix a Ytong (v minulosti byl ve švédské licenci v ČSSR vyráběn SIPOREX) - moderní přírodní materiál, který v sobě. Jsou vhodné na nosné i výplňové konstrukce. Tvárnice se vyrábějí v provedení hladká (HL) a pero-drážka-kapsa (PDK). Materiál se vyznačuje vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi.


Cenikova cena 1ks Tvarnice je 21-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky