středa 28. června 2017

Odhlučnění kapoty

Svěříte vaše auto profesionálům, kteří si jistě, byť za rozumnou cenu, s odhlučněním standardně poradí nebo se do projektu precizní odhlučnění pustíte sami. Ve videu najdete i popis co přesně se dělá. Speciální termo-akustická samolepící pěna. Odhlučnění kapoty VW Golf V. Pro snížení hluku ve voze nemusí být nutně odhlučněno kompletní auto.


Nejčastější varinata odhlučnění je vytlumení kapoty, předních podběhů, všech dveří a kufru.

Pro odhlučnění kapoty použijeme materiál Stp Black Gold 1-3ks dle plochy kapoty a jako druhou vrstvu použijeme Neoprene 6. Video je pořízeno v montážní dílně společnosti 2din. Nevíte jestli bude pasovat na váš vůz? Potřebujete k produktu fotku? Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalších doplňků do auta. Výrazný útlum hluku zvyšuje jak komfort jízdy, tak i hudební požitek.


U nás můžete vybírat z desítek. Zabraňuje výraznějšímu pronikání mechanického hluku motoru, řemenic.

Pokud se podíváme na jeden z nejlepších materiálů, je to zcela určitě STP Anticor G. Jedná se o unikátní antivibrační materiál o tloušťce milimetrů, který zajistí dokonalé vytlumení daného prostoru. Octavia - Náhradní díly - Karoserie - Přední část vozu - Kapota - Tlumení kapoty : Katalog náhradních dílů Škoda Octavia nabízených k prodeji v. Prodám originální díl Škoda, konkrétně izolaci kapoty ( odhlučnění víka motoru) pro Škodu Felicii. Je to nový kus, avšak vyrobeno v době, kdy byla. Obzvlášť při vyšších rychlostech je poslech hudby často rušen samotným zvukem motoru. Pokud patříte k řidičům, kteří bez hudby nedají ani ránu, máme pro Vás tip, jak vašeho čtyřkolového mazlíčka kvalitně odhlučnit.


Zdařec Chlapy, chtěl bych se zeptat na vnitřní obložení kapoty. Můj kamarád má na TDi takovou látkovou výstelku na odhlučnění. Chci se zeptat,nekupoval jste někdo odhlučnění kapoty pro model Stylance obsah 4. Kryt do kapoty proti hluku.


E-shop autodoplňků, autopříslušenství, autokosmetiky a tuningu s kamennou prodejnou v Hradci Králové. Tlumící materiály pro zlepšení akustických vlastností, potlačení rušivých vlivů a zlepšení tepelně izolačních vlastností. Download Kapoty mpfor free from mp3.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Set obsahuje špičkové materiály pro odhlučnění kapoty vozu typu Combi - např.


VW Passat Variant, Škoda Octavia Combi.

Fiat klub a forum, kde nechybí diskuse, technická poradna a bazar. TSI nemá namontovaný od výroby ohlučnovací tapec zevnitř na přední kapotě. Máte s tím nějaké zkušenosti? Hluk ani vibrace tak nemusí při cestě do interiéru čelit větším překážkám, i díky faktu, že odhlučnění kapoty není u sériových vozů ze strany výrobců řešeno dostatečně.


Na místě jsou proto dodatečné úpravy, které by měly zahrnovat odhlučnění mezimotorového prostoru , prostoru pod nohama, a právě již zmíněnou kapotu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky