pátek 23. června 2017

Skládačková lepenka

Získejte praktické zkušenosti týkající se dopadu obalů v každé fázi dodavatelského řetězce, až po nakupujícího a spotřebitele. Rozměry uveďte do poznámky a zvolte si počet formátování. KG uvádí na evropský trh nový typ prémiové skládačkové lepenky. Výroba kvalitných obalov z vlnitej lepenky, kartónových a darčekových škatúľ, obalov na víno, lepiacich pások, fólií, tašiek a fixačných prostriedkov.


Skládačková lepenka se používá na výrobu obalů všech typů.

Skládačky jsou nejčastěji tištěny v čtyřbarvotiskovém provedení. Obal plní především prodejní funkce (skupinově jsou tyto naplněné obaly přepravovány v tzv. přepravních obalech - vlnitá lepenka). Výrobky ze skládačkové lepenky je možno opatřit ražbou, vlepením okénka z fólie či UV lakem, laminem. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly.


Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké. Obaly ze skládačkové lepenky jsou nejčastěji využívané pro kvalitnější formu balení produktu a balení lehčích produktů. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.

Potrebujete veľmi kvalitnú tlač alebo chcete potlačiť len menšie množstvo krabíc? Ponúkame vysoko kvalitnú potlač lepeniek a grafických papierov v kvalite. Vlnitá lepenka vzniká na speciálních zvlňova-cích strojích slepením hladkého a zvlněného papíru příslušných parametrů v počtu 2–. Obalované polystyrenové nebo kartonové displeje.


Paletové ohrádky, paletové ostrov. Bpříplatek 25- za atypický balík Vaše cena: 7Kč. Společnost Metsä Board investuje v současné době 1mil. Husum do výroby skládačkové lepenky a bílých linerů. Jagenberg Vari Dur Navíječ - papírenský stroj č. Tento typ materiálu se využívá pro prodejní spotřebitelské obaly.


Povrch je vhodný pro náročný ofsetový potisk. I vy s námi můžete nastartovat své podnikání! Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy. Za formátování se za dmúčtuje -Kč.


Kó Název, Naše cena (s DPH), Dostupnost (dny):, Počet ks, Vyberte.

No information is available for this page. Lepenka prešpan - SIVA mm. Minimalno naročilo pola.


Možnost potisku - barvy flexotisk Doplňkovým sortimentem je prodej rolí dvouvrstvé lepenky, která slouží zejména jako pomocný obalový a prokladový materiál. Obvykle pro produkty jakými jsou léky, rýže, prášky na praní atd. Nabízíme rovněž různé druhy povrchových úprav a to tiskový a parciální lak, UV lak nebo laminaci.


Zajišťujeme kompletní servis zpracování kartonových materiálů (vlnitá lepenka , bednová a skládačková lepenka , apod.) od dodání polotovarů. Rozdíl mezi blistrem a skin kartou spočívá v následné úpravě, kdy blistr karty obvykle lakujeme termoaktivním lakem, díky kterému se snadněji spojí plastová bublina s kartou. Počet:  Poštovní taška C neroztrhnu.


Disponujeme špičkovou technologií, která sleduje nejnovější trendy v polygrafickém průmyslu. Každoročně realizujeme množství nových investic s cílem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky