pátek 23. června 2017

Konvektory do podlahy

Konvektory nacházejí uplatnění v místech s velkoplošným zasklením. Instalují se v komerčních a administrativních budovách, obchodních centrech, vestibulech a ostatních veřejných prostorách. Rozšířené jsou také v bytové zástavbě, kde slouží pro vytápění obytných místností, chodeb, hal a zimních zahrad. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nový objekt tak nejen perfekt. Nakupujte za akční ceny u. Podlahové konvektory bez ventilátoru do podlahy pod okno či dveře umožní efektivní topení i dochlazování interiéru.


Do interiéru totiž vnášejí velmi zajímavý designový prvek. Podlahová konvektor si je navíc možné pořídit v různých typech. Objednat si lze přístroje. Be Careful, These Other Guys Are Just Offering Free Trials. Our Service Is Always Free.


Host Unlimited Free Teleconference Calls With Free Recording. Za podlahové vytápění v obecném výkladu lze považovat i vytápění řešené konvektory , které jsou v podlaze zabudovány. Tepelná energie do místností v tomto případě nevstupuje, nebo z ní nevystupuje celou plochou podlahy , ale jen její částí, plochou, kterou zabírá konvektor. Nízka stavebná výška umožňuje umiestnenie konvektorov do každej konštrukcie podlahy.


Ich použitie je vhodné predovšetkým v priestoroch s veľkými presklenými plochami. Okenné plochy siahajúce až. Oproti klasickým radiátorom majú vyššiu účinnosť aj nižší objem vykurovacieho média. V tomto případě nabízíme vodní, topný konvektor zabudovaný do podlahy.


Toto moderní řešení vám umožní vyhřívat pokoj, a zachránit interiér. Nejvyšší kvalita a maximální výkon. Otopná tělesa ponechají interiéru celý prostor. Volně stojící konvektory je naopak možné přenášet či převážet, takže se mohou stát zdrojem tepla tam, kde právě potřebujete.


Pestrá nabídka podlahových konvektorů vhodných do jakéhokoliv interiéru. Nízká stavební výška umožňuje umístění konvektorů do každé konstrukce podlahy. Různé typy konvektorů přináší na český trh specialista v tomto oboru společnost Licon. Velmi oblíbeným druhem konvektorů jsou potom konvektory zapuštěné do podlahy.


Tělesa jsou vyráběna v mnoha standardních délkách, je ale také možno vyrobit libovolnou délku na zakázku. Jsou vhodné do všech typů interiérů, mohou být jako samostatný či doplňkový zdroj tepla ve. Použití krycí mřížky bez okrajové lišty předpokládá dokonale provedenou instalaci podlahového kon- vektoru a to především co do výškového ustavení s ohledem na rovinu hotové podlahy. Toto provedení současně předpokládá dokonale položenou hotovou podlahu okolo podlahového konvektoru se stejnou šířkou spáry. Radiátory do podlahy 24.


Mezi moderní způsoby, jak vyhřívat místnosti, patří použití radiátorů do podlahy. Nabízíme teplovodní, elektrická a kombinovaná topná tělesa, designové i retro radiátory, průmyslové vytápění, podlahové konvektory , ventily a topné tyče Alfatopeni. Vybrat si můžete i šířku, nejužší už od 1mm.


Hodí se ale i do bytů a rodinných domků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky