středa 16. srpna 2017

Cena bungalovu

STYLE - izbový poschodový, 121m ú. Pořadí bungalovů na klíč je určeno hlasováním veřejnosti. A práve od veľkosti domu, dispozičných riešení a energetickej náročnosti sa odvíja aj cena samotnej montáže bungalovu na kľúč. O tom, v čom tkvie výhoda montovaných rodinných domov na kľúč, si môžete prečítať na tejto stránke.


Pripravili sme pre Vás základné projekty najpredávanejších velkostných kategórií domov na Slovensku.

V prípade, že Vám niektorý z projektov nevyhovuje. Vyberte si od více firem. Taktiež sa môžete inšpirovať z akéhokoľvek iného zdroja. Klasiky aj moderný dizajn. Pri každom projekte nájdete cenu projektu ale aj domu na kľúč.


Tento fakt je spôsobený potrebou technologického jadra v malom aj veľkom dome (kuchyňa, kúpeľňa a wc), rozvodov vody, kanalizácie a plynu, ktorých dĺžka nenarastá úmerne s metrážou RD. Vnitřní prostorové řešení bungalovu je moderní, odpovídá architektonickým trendům. V domě se nachází vstupní předsíň, centrální obývací prostor s kuchyní a jídelnou, pokoje a chodba se vstupem d.

BONUS PRE KLIENTOV Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania. V Přelouči jsme dokončili třetí bungalov, jak se můžete přesvědčit jak z exteriérových, tak interiérových fotografií. V galerii tak můžete vidět jak vnější fasádu, tak řešení jednotlivých místností včetně kuchyně. Projekty domov nielen s HLAVOU a pätou, ale aj DUŠOU!


Vybírejte z více než 1projektů zděných bungalovů a bungalovů dřevostaveb z naší nabídky. Od přípravy pozemku až po montáž střechy. Stavba byla realizována zděným systémem Yton. BVám ponúka na predaj novostavbu bungalovu v obci Ovčiarsko pri Žiline.


Bungalov sa nachádza v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou na slnečnom pozemku o. Dřevostavba od výkopů po předání domu na klíč. Ceny rodinných domů platí při uzavření smlouvy o smlouvě budoucí od 1. Viac si o výhodách bungalovu prečítajte na tejto našej stránke. Můžete si zvolit projekt bungalovu typového nebo Vám vypracujeme podle Vašich požadavků a potřeb atypický projekt bungalovu jakékoliv velikosti.


Každopádně Vám projekt níže uvedeného typového bungalovu upravíme podle požadavků také, je to naprosto běžná praxe a máte vždy originální dům. Prohlédněte si projekty z kategorie dřevostavby bungalovy. Výstavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč.


Cena domu včetně projektu a připojení na inženýrské sítě.

Projekt dvojspálňového, veľmi obľúbeného bungalovu vhodného na menšie pozemky. Pre väčšie pohodlie a súkromie sú izby oddelené kuchyňou. Dom je ekonomicky nenáročný na kúpu aj na prevádzku.


Nájdete ho po celom Slovensku v rôznych variatoch s rôznou dispozíciou a zastavanou plochou. Pronájem bungalovu lze na minimálně noci. Každá další osoba příplatek 25- Kč. Celková užitná plocha 11m2. Nabízíme rodinné domy do milionu, bungalovy nebo patrové domy na klíč.


Kompletní ceník rodinných domů svépomocí. Ponúkame Vám montáž bungalovu s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami za najlepšiu cenu, s nízkymi nákladmi na vykurovanie na Vašom pozemku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky