středa 16. srpna 2017

Axom kladno

Firma je zaměřena především na prodej deskových materiálů. Hlavní položkou zůstává stále plexisklo Perspex, ale není to jediný materiál, který AXOM svým zákazníkům dodává. Please specify your demand in details to enable the Client to give exactly the information required.


This video is unavailable. Axom Technologies—a service-disable veteran-owne small business—was founded around a mission to serve the nation by delivering secure, leading-edge. All this time it was owned by Jan.


The traffic rank is based on three months of aggregated historical traffic data from millions of Alexa Toolbar users and is a combined measure of page views and users. Dovoz a prodej plastových materiálů pro stavebnictví, design a průmysl. Polykarbonát, AXOM KLADNO s. Compared with glass, polycarbonate has much lower weight, is shatterproof, it can be easily cold-worked and cold-ben. Rejstřík ekonomických subjektů AXOM KLADNO s. D plexisklové panely, polykarbonát plný a dutinkový, PETG, A-PET, ľahčené a tvrdené PVC, HPS, polypropylén, polyetylén, hliníkové sendvičové dosky Dibond a ďalšie plastové materiály. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy AXOM KLADNO s. DNES Firemní Jak vybrat paletové regály?


Převáží se vaše zboží na paletách? Pak se ve svém skladu neobejdete bez paletových regálů. Vážení zákazníci, v době vánočních prázdnin od 20.


Těšíme se na Vás opět v novém roce. Plexiglass to impact than glass of the same thickness, it can be very easily worked by… axom-kladno. Kontakty firmy AXOM Kladno , Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr kó pl. Polycarbonate shatterproof, it can be. V porovnaní so sklom má polykarbonát oveľa nižšiu hmotnosť, je netrieštivý, je možné ho j. Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.


Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Authorized distributor of plexiglass Perspex on the Czech market. We also offer natur 3-D plexiglass panels, full and cell polycarbonate, PETG, A-PET, lightweight and.


Dodáváme plný a komůrkový polykarbonát včetně profilů, PETG, A-PET, PVC, polypropylen, polystyren. V porovnání se sklem má polykarbonát mnohem nižší hmotnost, je netříštivý, je možné ho s. Prodej plexiskla Perspex a plného a komůrkového polykarbonátu včetně profilů. Autorizovaný distributor plexiskla Perspex na českém trhu. Provádíme balení a exportní balení výrobků včetně nakládky a fixace.


Vyrábíme přepravní obaly pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Podrobnosti o firmě AXOM SIGN s. Ikonky, vlaječky firmy AXOM KLADNO s. Adresa společnosti: AXOM KLADNO s. Sendviče s pěnovým polyuretanem Sendviče s pěnovým polyuretanem jsou lehké panely vhodné pro potisk kašírování fotografií, podklad pro plakáty, výroba. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). Specialistou na prodej a dodávku materiálu pro rekonstrukci, opravu a výstavbu kanalizací, plynovodů i vodovodů je společnost DILES Company s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky