středa 16. srpna 2017

Stropní topení

GLORIA SUN systém je geniálně jednoduchý. Oproti vytápění radiátory omezuje podlahové vytápění proudění vzduchu. Dochází k rovnoměrnému ohřevu všech povrchů, čímž odpadá víření vzduchu.


Elektrické vytápění není jen elektrokotel nebo přímotopy. Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY.

Infratopení uspoří až nákladů na. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Samoregulační stropní fólie - P. Vhodné jak pro novostavby i rekonstrukce.


Cirkulující studená nebo teplá voda chladí nebo ohřívá strop Vašeho domu či kanceláře. Vás průvan a vytápění je zcela bezhlučné. Stropní folie ECOFILM C jsou určeny do sádrokartonových konstrukcí (SDK) jako stropní sálavé vytápění.


Stropní vytápění Stropní uhlíkové fólie prohřívají podhled stropu a mění jej na velkoplošný sálavý zdroj, který nízkou teplotou rovnoměrně vytápí místnost.

Nemusí prohřívat celou konstrukci a vytápění je tak efektivní a rychlé. Systémy teplovodního podlahového vytápění patří dlouhodobě mezi nejžádanější způsoby vytápění, a to nejen obytných prostor, ale i prostor. Topení stropem je novou, jednodušší, zdravější a úspornější. Lze tak získat vyšší topné výkony. Proto ani nepřekvapuje, že se investoři při volbě moderního a pokrokového systémového řešení stále častěji rozhodují pro podlahové, stěnové i stropní systémy pro topení a chlazení.


Společnost KLIMATOP CZ je výhradním dovozcem systému stropního topení a chlazení KLIMASAN. Stropní chlazení není novinkou, naopak již více než let umožňuje udržovat v místnostech tepelnou pohodu. Pokud upravujeme teplotu stropu (podlahy nebo stěn), lze dosáhnout oproti tradičním systémům vytápění a chlazení stejného pocitu tepelné pohody, i při nižší. Nevím, jaké mají tam a jaké budete mít vy, ale u naší bezvadné paní zubařky mají topení v čekárně ve stropu. A musím vám říct, že přesto.


Stropní infrapanely lze díky nízké hmotnosti instalovat např. Sálavé infrapanely se zakázkovým moderním designem ladí s Vaším interiérem. Topné panely - infračervené sálavé panely pro bytové i komerční prostory - nástěnné, stropní , ucelená modelová řada - křemičité, matné, skleněné. Takže nastavte topení místo °C třeba na °C a ušetřete až nákladů na topení.


Jakým způsobem stropní ventilátor dům ochlazuje? Stropní ventilátory ovlivňují díky tahu vzduchu vnímání tepla a chladu, takže v létě není.

V trubkách, zabudovaných do stropní konstrukce, proudí chladicí nebo otopná voda, která, odvádí energii z chlazené místnosti, nebo naopak místnost ohřívá. Tím, že je chlazení či topení umístěné ve stropní konstrukci, působí aktivně na celé ploše místnosti. Možnost instalace na hořlavý podklad C, D. Stropní rám je volitelné příslušenství, není součástí balení. Průměrná teplota v místnosti je nižší než u konvekčního topení a dochází k úspoře energie o –. Nikomu neublíží Zásadní snížení cirkulace vzduchu v místnosti, nedochází k víření prachových částic, a je tak sníženo riziko vzniku různých onemocnění (astma, záněty…).


Autorizovaný prodejce topných systémů Fenix. Ventilátor Vám poslouží po celý rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky