pondělí 2. dubna 2018

Dřevěné mobilní domy

Tak to vás zajisté zaujmou luxusní dřevěné mobilní dřevostavby (domy), které poskytují svým obyvatelům řadu nejrůznějších výhod. Dřevěné mobilní domy – nejvyhledávanější varianta mobilního bydlení Milujete přírodní materiály? Pokud tedy chcete bydlet ve vlastním a nezadlužit se hypotékou, tak jsou české mobilní domy levně opravdu výborným řešením. Kromě těchto produktů se zde nachází obrovské množství dalšího zboží, například pergol , altánů , přístřešků na auto či garáží.


Vesměs se jedná o moderní, nízkoenergetické mobilní domy , které jsou položeny na jednoduchých základech. Produkty Modulové dřevěné domy S pomocí široké modelové řady si můžete zvolit dům, který nejlépe odpovídá Vašim představám o jeho rozměrech a vybavenosti. Nepodaří–li se přesto uspokojit Vaše nároky, je možné provést individuální úpravu typového projektu. Jedná se o stavby, které lze snadno přepravovat tam, kde jsou zrovna potřebné. Energetická náročnost B - velmi úsporná.


Krásný nový úsporný celoroční (130mm izolační pěny) mobilní dům dle nového návrhu Lavaro House D- nr. Naše mobilní domy = Vaše nová adresa. Vnitřní obložení dřevěné palubky. Skříně, postele, pohovka.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. V této nabídce naleznete výjimečné dřevěné mobilní domy , tzv.


Celkově jsou mohutnější než typický mobilní dům. Kromě samostatných modulů pro mobilní stavby a mobilheimy na míru vašim představám, jsme pro vás připravili také hotové domy , ihned připravené k odběru, osazení a okamžitému užití. Oproti tomu Nové Modulové domy. Na mobilní domy jsme profíci. V mobilních domech pracujeme i bydlíme, a tak jim doopravdy rozumíme.


Důvodů, proč si vybrat ten svůj s námi je ale mnohem víc. Nové MODULOVÉ a MOBILNÍ domy z první ruky od výrobce. Ecoholzhaus - Ekologické dřevostavby na klíč od firmy Ecoholzhaus jsou dostupným řešením. Levné dřevostavby různých druhů a stylů. Montované a mobilní domy k celoročnímu bydlení.


Nabízíme dřevěné celoroční mobilní domy jako alternativu trvalého bydlení, která je levnější než klasický dům a přesto velmi kvalitní. Stačí mít pozemek, přípojky inženýrských sítí a do dvou měsíců od sepsání kupní smlouvy můžete bydlet, bez vyřizování stavebního povolení. Hledáte levné, rychlé, ale přesto kvalitní bydlení?


V naší nabídce naleznete i výjimečné dřevěné mobilní dom. Výběr z nejoblíbenějších modulových domů NATURHOUSE. Nově skladem mobilní dům Cosalt Geneva. Výroba domu podle vašich představ, levně a bez stavebního povolení, nebyla nikdy jednodušší. Lze je samozřejmě provozovat i na stále jednom místě připojený na inženýrské sítě.


V našem parku si můžete prohlédnout typy mnoha kategorií, cenových úrovní i exteriérových vzhledů. Mobilní chaty k rekreačnímu bydlení. Domky jsou vhodné pro celoroční bydlení i jako rekreační objekty. Jejich příznivá cena a okamžitá připravenost k užívání z nich dělá snadnou a přitom plnohodnotnou alternativu jak k rekreačnímu využití, tak i ke klasickému celoročnímu bydlení.


Přes 7zahradních domků v nabídce. Prodáváme a montujeme zahradní domky, chatky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy. Nabízíme široký výběr mobilních domů různých velikostí a dispozic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky