pondělí 2. dubna 2018

Lak na parkety bona

Bona je mezinárodní společnost se zastoupením v mnoha zemích. Cookies používáme, abychom usnadnili používání všech verzí našich stránek podle toho, kde návštěvník bydlí. Bona Flow je polyuretánový dvojzložkový vrchný lak na vodnej báze so všetkými dobrými vlastnosťami lakov na báze rozpúšťadiel, avšak bez ich známych rizík.


Keďže väčšina lakov na báze rozpúšťadiel obsahuje asi rozpúšťadla, kým Bona Flow obsahuje iba týchto látok. Pro snadný a rychlý nákup jsme pro naše vážené zákazníky vytvořili eshop se zaměřenílaky na podlahy, oleje na podlahy, tmely na podlahy, lepidla na podlahy a brusivo na podlahy. Lak je určený na ošetrenie drevených podláh v interiéri budov, vystaveným silnému prevádzkovému zaťaženiu. Má vysokú odolnosť proti oderu a stopám po podrážkach topánok. Má veľmi dobrú priľnavosť k hotovým parketám.


Brusné stroje Bona a nářadí pro každý typ podkladu podlahy. Bona představuje kompletní sortiment brusných strojů pro všechny potřeby při broušení. Bona Mega ONE Váš jediný partner v ošetření dřevěných podlah.


Rychleschnoucí, lehce brousitelný, s vynikající odolností. Vrchní lak na parkety Bona Novia L mat Bona Novia je 1-složkový parketový lak na vodní bázi pro ošetření povrchu dřevěných podlah v domácnostech a jiných prostorách vystaveným normálnímu až silnému opotřebení. Jemné broušení probíhá po směru let dřeva.


Kompletní informace o produktech značky Bona - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Free Delivery on Eligible Orders! Minimum Effort For Maximum Impact.


Tixotropní lak na vodní bázi určený k aplikaci stěrkováním na všechny běžné druhy dřevěných podlah, které mají být ošetřeny vrchními laky Bona na vodní bázi. Stěrkování se provádí nerezovou špachtlí. Gel velmi rychle schne a vytváří hutný film, kterým vrchní lak nemá šanci proniknout.


Nedojde ke zvednutí dřevěných vláken, čímž odpadá tzv. Bona Novia - lak na vodní bázi, jednosložkový určený k lakování dřevěných podlah především v domácnostech a normálně namáhaných budovách. Lze jej buď kombinovat se základními laky nebo přímo aplikovat na dřevěné podlahy. Bona Prime Intense 5L Základný lak na parkety. MixFill Plus je vysokopevnostný, antikorózny prípravo.


Bona Classic je klasický základný lak na vodnej bázi, ktorý vytvára ľahké zafarbenie dreva a zachováva jeho prírodný vzhľad. Je vhodný prakticky na všetky druhy drevených podláh. Lak na parkety na vodní bázi vhodný na podlahová topení. Laky na podlahy Bona GEL.


Lak na vodní bázi na všechny druhy dřevěných podlah. Dvousložkový vrchní lak extrémně odolný vůči chemikáliím a otěru. Na místech s menším zatížením obvykle postačí vrstvy laku. Na místa s větším zatížením se doporučuje nanést vrstvy.


Je pripravený na okamžité použitie, jednoducho ho nastriekate na podlahu a zotrite mopom. Bona Čistič na dřevěné podlahy l. Beste prijs voor eco producten. Va na f €5gratis verzending!


Bona Vrchní lak je rychleschnoucí polomatný produkt na vodní bázi pro vytmelené dřevěné podlahy do běžně zatížených obytných prostorů. Uľahčuje ako normálne denné čistenie tak i čistenie silne znečistených podláh bez odstránenia leštenky z povrchu. Prostriedok je pripravený na okamžité použitie.


Náplň jednoducho zasuňte do Bona Spray Mopu, nastriekajte na podlahu a zotrite mopom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky