středa 4. dubna 2018

Těsnící hmota

Mapesil AC se využívá k utěsnění dilatačních spojů, které jsou vystaveny pohybům až o ± původní šířky spáry, a to v interiérech. Jednosložková těsnící hmota určená pro trvale pružné těsnění svarů. Neobsahuje žádná rozpouštědla a isokyanáty, je přelakovatelná a odolná vůči UV záření a minerálním olejům. Nanáší se stříkáním nebo štětcem.


LEPICÍ A TĚSNICÍ HMOTA SUPER RTV Obrázek je pouze ilustrativní Vysoce kvalitní lepicí a těsnicí hmota pro použití v běžném a automobilovém průmyslu. U mimořádně choulostivých přírodních ka-menů (např. Jura mramor a Carrara mra- mor) je nutné provést předběžné zkoušky z hlediska jej. BOLL vysokoteplotní silikon. V nabídce naleznete dvousložkový tmel na opravu trhlin a prasklin a spojení kovových částí nebo univerzální jednosložkový těsnící tmel a lepidlo pro vnitřní a vnější použití.


Na výběr je také trvale elastická těsnící hmota s výbornou přilnavostí na každém podkladu, závitová páska s mazadlem nebo jednosložkový těsnící tmel na bázi silikonu. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Společnost Mapei je jednou z předních společností ve stavebním průmyslu, s více než osmdesátiletou zkušeností v oblasti lepidel, těsnicích tmelů a. Tixotropní izolační a antikorozní lepící a těsnící hmota ve formě pasty.


Používá se k lepení a těsnění kovových ploch automobilu především k utěsnění a lepení bodově svařených nebo zalemovaných plechů. Po zaschnutí může být broušena a přelakována. TĚSNÍCÍ HMOTA PRO FASÁDY A KÁMEN Vysoce kvalitní, přetíratelná speciální těsnící hmota pro stykové a dilatační spáry. Společnost NORMFEST dodává výrobky a služby pro opravy automobilů tak, abyste vždy mohli pořádně šlápnout na plyn.


Normfest nabízí více než 19. Lze použít při opravách jako těsnící hmota. Pro viditelné i běžné spoj. Hmota je dodávaná ve třech odstínech - jako šedá, černá a okrová.


WEICON – dieser Name steht für qualitativ hochwertige Produkte, die seit vielen Jahren weltweit in allen Bereichen von Produktion, Reparatur, Wartung und. Zalévací a těsnící hmoty - Dodáváme smaltované vodiče, navíjecí stroje, systémy kontroly navíjení drátů a vláken, toroidní navíjecí systémy. Svá řešení nabízí v oblasti chemicko -technických produktů, těsnících materiálů a. Sikaflex je silná těsnící hmota , která slouží k utěsnění menších spojů.


Vhodná pro elastické a silné adhézní utěsnění. Tmel je vhodný pro použití na kovy, základní a povrchové úpravy, stejně jako keramické a syntetické materiály. Název souboru: CBL_Disboxid 4hmota 4. Expozice vdechováním Postiženého okamžit pesunout na erstvý vzduch. Okamžit, pípadn podle symptom postižení, pivolat lékae.


AKHO flexibilní těsnící hmota slouží k dotěsnění prostupů do objektu. Jedná se o elastickou tě snící a lepící hmotu na bázi modifikovaných polymerů. Tixotropní, izolační a antikorozní hmota na bázi kaučuku k lepení a těsnění kovových ploch a dílů automobilů, k utěsnění bodově svařovaných nebo.


IPOLYURETHANE SEAM SEALER izolační hmota 3ml šedá. Obklady a dlažby Obklady a dlažby Nabízíme přes 2sérií obkladů a dlažeb. POLYURETANOVÁ LEPÍCÍ A TĚSNÍCÍ HMOTA (3ML) - ČERNÁ.


Těsnící a lepící hmota na bázi polyuretanu. Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky