úterý 26. března 2019

Akustické desky

Ticho v interiéru již od cm. Pohlcení vibrací milióny zrnek písku. Unikátní patentová technologie umožňuje izolovat zvuk v celém frekvenč.


Jedná se o desky rozměru 100x50x5cm, které jsou řezány z bloků lisované polyuretanové drtě. Umíme také díly 100x100cm, avšak u takto rozměrných dílů je vyšší cena dopravy. Vždy připravujeme akustické řešení na míru.


Díky tomu dokážeme odhlučnit jakýkoliv prostor. Vaše kanceláře budou tišší a Vaši zaměstnanci spokojenější. Materiály Nabízíme Vám nejkvalitnější zvukově izolační a akustické materiály od nejlepších evropských výrobců – špičku na evropském trhu! Akustická měření Dokážeme změřit vše, co ovlivň. Saint-Gobain Ecophon vyvíjí, vyrábí a dodává akustické systémy a výrobky, které přispívají k dobrému pracovnímu prostředí tím, že zvyšují pohodlí, celkový komfort a výkon osob.


Náš příslib A sound effect on people, tedy působení zvuku na lidi, je ústředním bodem všeho, co děláme. Cena dopravy je závislá na množství. Desky pro zvukovou a tepelnou izolaci. Příslušenství pro bicí soupravy.


Jsme specializovanou firmou ve výrobě a distribuci. Nechají se také zavěsit pod strop (tzv. baffle) a uplatnění najdou i místo klasických podhledů. Nabízíme širokou škálu akustických panelů s možností různých aplikací.


Dřevní vlákna jsou v nich málo slisována a proto desky lze použít pouze jako výplňový nebo izolační materiál připevněný k nosné konstrukci. Izolace z dřevovláknitých desek má dobré akustické vlastnosti a. Ty zvuk účinně pohlcují, odrážejí nebo rozptylují. S jejich pomocí dosahujeme v uzavřeném prostoru požadované akustické kvality, zejména snížení doby dozvuku a zlepšení poslechových podmínek.


Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Co jsou akustické desky WOLF? Tento systém je do budoucna velmi hodnotným příspěvkem pro zlepšení akustiky staveb. Pevná, těžká a tuhá akustická izolace.


Zvukově izolační instalační krabice pro použití do příček a předstěn. Hloubka krabice mm, průměr vrtání 2xmm. Cenu dopravy vám po objednání upřesníme. Vítejte v internetovém obchodu společnosti CIUR a. Moderní technologie pro Vaši pohodu.


Silnější jsou desky protipožární, akustické, mohou mít i další kombinace vlastností, včetně např. Slabší desky se hodí pro ohýbané konstrukce a suché omítky. Naše desky a panely jsou speciálně navrženy k vytvoření akustických stropních řešení, jež dají vzniknout krásným, zdravým a pohodlným prostorům. Tím je zajištěno neviditelné připevnění ke konstrukci.


Už žádný rachot od sousedů ani hudba odvedle. Opatřete stěny zvukovou izolací, kterou zvládnete nainstalovat i sami, a ochraňte svůj domov před hlukem. AVS systémy jsou drážkované či děrované dřevěné desky silné nebo 12mm, které lze použít jako stropní kazety (výrobní rozměr 596×596) nebo.


Nabízíme molitanové desky z PUR pěn, paměťových a studených pěn a tuhé pojené desky. Dále nabízíme akustické jehlany a také vzduchovou a vodní filtraci. SDK desky lze využít na SDK příčky, SDK podhledy, obklady stěn a podkrovní konstrukce. V nabídce najdete všechny druhy – základní desky, protipožární sádrokartonové desky, desky opatřené impregnací či speciální akustické sádrokartonové desky, u kterých byla maximálně posílena jejich přirozená zvukově-izolační vlastnost. Nejúčinnější obranou proti šíření hluku podlahou do obytného prostředí je provedení skutečné plovoucí podlahy.


Sádrokartonové děrované desky pro akusticky pohltivé konstrukce s čistícím efektem (čistí vzduch). Vhodné pro řešení prostorové akustiky přednáškových sálů škol, hudebních klubů, kanceláří a chodeb. Impregnované sádrokartonové desky - GKBI, RBI Impregnované desky se používají v prostředí se zvýšenou vlhkostí jako jsou koupelny, kuchyně, záchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky