úterý 26. března 2019

Polyesterovy tmel

MOTIP polyesterový tmel je univerzálně použitelný pro vyplnění a vyrovnání prohlubní, nerovností, rýh apod. Je lehce thixotropní, elastický, velmi snadno brousitelný a proto vhodný k použití na všechn. Speciální výplňový tmel se skelným vláknem určený pro zacelení prorezavělých míst a velkých děr především v kovech a sklolaminátu. Tmel se vyznačuje pružností a objemovou stálostí, nepropadá se, snadno se brousí a je tónovatelný jak před aplikací tak i po vytvrzení.


Svou strukturou je velmi podobný přírodnímu dřevu. Vhodné podklady: dřevo, dřevotříska, laťovka, výrobky ze dřeva. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a. TMEL Body BUMPERSOFT 22 250g (na plast) Skladem Značka: Body color s. Tmel dvousložkový na plastové nárazníky a. Polyesterový dvousložkový tmel na opravu dřeva, plastu a kovu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jde o výplňový dvousložkový tmel s obsahem dřevní moučky pro tmelení dřeva a dřevěných výrobků. Jemný plnící tmel pro tmelení malých a středních nerovností automobilových karoserií, dále v průmyslu k opravám částí strojů a zařízení, ale také. Jemný tmel sa využíva tiež pre dokončovacie práce na tmely s hrubšou štruktúrou. Kovové podklady podliehajúce korózii je najmä v exteriéri potreba opatriť antikoróznym základom.


Všechny informace o produktu POLYTMEL Dřevo polyesterový tmel 500g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze POLYTMEL Dřevo polyesterový. Tmel je biely s červeným tvrdidlom. Všetky informácie o produkte Tmel , silikón a lepidlo POLYKAR Dvojzložkový polyesterový tmel na drevo 150g biely, porovnanie cien z internetových obchodov. Výrazně lehčený, středně hustý tmel vhodný jako vrchní tmel pro malé a střední nerovnosti. Určený pro všechny běžné podklady.


Výplňový tmel s obsahem dřevní moučky pro tmelení dřeva a dřevěných výrobků. Vhodný k opravám drobných prorezivělých částí karosérie s výbornou přilnavostí i na jiné materiály. Díky plnivu je velmi lehce brousitelný. Nenanášejte na reaktivní základ (např. Etch Primer), jednosložkové tmely, termoplastické povrchy (TPA) a nevytvrzené staré nátěry.


Tmel se nesmí používat na tmelení míst, která přicházejí do přímého styku s potravinami a pitnou vodou. Aplikace: Povrch je nutné zbavit rzi a obrousit brusným papírem P80. Používá se na opravu částí karoserie vozidla, které jsou.


Jemný, dobře tvarovatelný tmel určený pro tmelení rozměrných obrobků, strojních dílců a velkých ploch při úpravě povrchu strojů. Chemos EHZ--K polyesterový tmel na opravy podkladu. Rychlá dvousložková pryskyřice na opravu prasklin v podkladu, použitelná v interiéru a exteriéru. BKP Tmel na drevo dvojzložkový polyesterový 500g BKP Drevo je špeciálny dvojzložkový polyesterový tmel s vysokým obsahom drevnej múčky.


Tento dvojzložkový tmel sa používa na tmelenie a lepenie kameňa: žula,mramor, syenit,travertín,opuka,onyx,bridlica a aglomeráty z prírodného kameňa. Pro váš pohodlný nákup používáme Cookies. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním.


Více informací, včetně informací o. Při teplotách nižších (minimálně °C) se doba zpracovatelnosti prodlužuje, při teplotách vyšších se zkracuje. Má jemnou konzistenci s dobrými plnícími vlastnostmi. Speciální tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých výrobků ze dřeva.


Impregnačné nátery, biocídne prípravky. Prevencia voči škodcom, poveternostným vplyvom, UV žiareniu a šediveniu dreva, ako aj uzdravenie už napadnutho dreva. Návod na použití: PLASTUK LEGNO.


Dvousložková snadno zpracovatelná pasta na bázi nenasycených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky