úterý 26. března 2019

Montážní pěna na okna

Kvalitní jednosložková montážní pěna SOUDAL s trubičkovým aplikátorem je připravená ihned k použití. Je vyrobená z vysoce kvalitních surovin a moderními technologiemi. Díky tomu je vysoce vydatná, dobře a efektivně se aplikuje, po vytvrzení je objemově stálá, spoj neztrácí tepelně ani zvukově izolační vlastnosti. S montážní pěnou pohodlně vyplníte potřebné otvory při osazování všech typů plastových oken a dveří. Balení pěny obsahuje přímo i. Váš požadavek na sdělení, jak funguje poškozená montážní pěna , se dá zodpovědět jedním slovem – nefunguje.


Na zborcenou, drolící se strukturu pěny. Díky trubičkovému aplikátoru ji můžete rovnou použít, nebudete potřebovat pistoli. Montážní pěna ILLBRUCK FM3- 750ml.


Všestranná, praktická, kvalitní. Taková je PUR pěna illbruck FM310. Parotěsná montážní spára a pružná pěna FLEXIFOAM. Zakrytím se nemyslí žádný druh malty, nýbrž materiál, který zamezí prostupu vlhkosti, vodních par a vody do tepelného izolantu, zjednodušeně do spáry mezi oknem a zdí, a v zásadě zajistí přirozené spojení okna se stavbou.


To dnes umožňuje systém parotěsných a paropropustných fólií. Poté se začne slunci vystavená pěna drolit, bortit a už na pohled „rezavět“ a nasávat vlhkost. To může způsobit praskání v okolí rámů, vznik plísní u parapetů nebo dokonce uvolnění celého osazeného okna a výrazné narušení jeho izolačních schopností a následné zvýšené tepelné ztráty. Narušená pěna ztrácí i schopnost soudržnosti s dalším podkladem.


V případě jakéhokoliv dotazu vám rádi poskytneme profesionální. Popis produktu DEN BRAVEN nízkoexpanzní montážní pěna Pro speciální montáže kde je nutná minimální expanze a vyšší hustota vytvrzující se pěny (plastová okna a dveře). Lepení parapetních desek, schodišťových stupňů a prahů. Zbavit pěny na dveře, okna.


V současné době je nepravděpodobné, že budou podniky, které nastavit vstupní a interiérové dveře, okna bez použití pěny. Používá se nejen k těsnění. Pěna dokonale izoluje hluk zvuky vně i uvnitř, ohří.


Zde se nacházíte: Heureka. Vysoká přilnavost a lepivost k různým stavebním podkladům - beton, zdivo, kámen, dřevo, polystyren, neměkčené PVC apod. Dobrý den, montážní pěna je vhodná za předpokladu, že nebude vystavena působení UV záření. Přejeme Vám mnoho úspěchů s produkty stavební chemie Soudal. S obchodom sme boli spokojní, objednávka bola ihneď vybavená, tovar doručený, dodacie listy a faktúry hneď zaslané na e-mail.


Zjistěte více v reportáži! V minulém pořadu Rady ptáka Loskutáka jsme předvedli, jak správně. U novostaveb je na vnitřní stranu ideální parotěsná fólie MAKROFLEX, na střed PU pěna a na vnější stranu paropropustná fólie.


Speciální montáže se řeší dle konstrukčních požadavků – částečně předsazená okna, předsazená okna, dřevostavby, ALU fasády apod. Tato speciální montážní pěna se používá při upevňování a těsnění elektroinstalací, protipožárních dveří, trezorů, bezpečnostních vchodových dveří, dveřních a okenních rámů, zkrátka všude tam, kde jsou zvýšené požadavky na odolnost proti ohni. Po nanesení se totiž montážní pěna začne rozpínat či “nabobtnávat”, což může v konečné fázi znamenat, že se dostane i na místa, kde ji mít nepotřebujeme.


Tekutá forma montážní pěny je velmi lepkavá a těžko se proto umývá. Nabízíme nízkoexpanzní pistolové pěny, polyuretanové pěny trubičkové, zimní montážní PUR pěny. Dodáváme také pistole na montážní pěnu. Na podklad naneste nízkoexpanzní montážní pěnu, na kterou parapet uložte.


Vnitřní parapet přiražte k podkladnímu profilu (tzv. parapetní doraz), který je součástí každého okna a nachází se pod spodním okrajem rámu okna (jeho výška bývá nejčastěji mm). Venkovní parapet zasuňte do drážky ve spodní části rámu okenního profilu a proveďte jeho upevnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky