pátek 29. března 2019

Nátěr na eternit

Jeden z nejlepších produktů. Náš nejpoužívanější materiál. Někdy je opravdu velice těžké na fotoaparát, či mobil zachytit přesný odstín barvy na střeše. Velice záleží na slunečním svitu, době focení během. Osobně bych na nátěr eternitu příliš nesázel.


Ale když už bych se do toho dal, tak bych to očistil zamokra a jen trochu (aby to neprášilo). Po vyschnutí by se dal použít Lukofob. Ale není to nátěr na let. Ochranné nátěry jsou k dispozici v mnoha barevných odstínech. V současné době však stále v tomto oboru podnikají firmy, které se odkazují na svou falešnou odbornost a pro uskutečnění této činnosti používají levné, neprověřené nebo se nehodící materiály pro nátěr eternitové krytiny.


Výsledkem pak je degradace nátěru a oloupaná střecha ještě v době záruky nebo těsně po jejím skončení. Nejdříve je nutné na očištěné a suché krytině provést penetrační nátěr DENAS Penetrací a poté nanést vrstvy barvy. ETERNAL na střechy trvale pružná nátěrová hmota pro ochranné nátěry a drobné opravy vláknocementové, betonové střešní krytiny, střešní krytiny z neglazovaných pálených střešních tašek a dřevěných šindelů.


Výměna prasklých a poškozených eternitových šablon, hřebenáčů, oprava komínů a klempířských prvků. Dobrý den, co by jste mi doporučil za nátěr na starou eternitovou vlnitou střechu? Veškeré zacházení a postupy se musí provádět minimálně s respirátorem a ochranným oblekem.


Ostranit mechy a řasy - nejlépe chemicky - jsou na to speciální přípravky, při slabším zasažen. Nátěr na eternit ano, či ne? Vrchní vodou ředitelná barva na eternit. Prosím o radu,jaký použít přípravek na nátěr ,do budoucna plánujeme položit dlažbu. DETECHA EKOBAN FORTE PLUS 5Kg vodouředitelný nátěr na podlahy garáží a jiných zatěžovaných ploch.


Pojďme tedy na nejrozšířenější tvrdé krytiny (pálené tašky, betonové tašky, eternit a podobně), které mají už něco za sebou, je jim potřeba obnovit nenasákavost, prodloužit životnost a dodat i nový vzhled. Přesná cena je závislá na stáří eternitu , přístupu na střechu , členitosti střechy apod. Proto nás neváhejte kontaktovat pro přesnou kalkulaci. Možná jí chybí i nějáký ten eternit , taška či hřebenáč, nebo zatéká okolo komína, ale přesto měnit takovou střechu za novou je většinou zbytečná investice.


Dobrý den, jaký je nejtrvanlivější nátěr na střechu z vlnitého eternitu, pokud ho pečlivě očistím tlakovou myčkou a nechám dobře vyschnout? Konečný nátěr Na takto napenetrovaný podklad naneseme dva nátěry německou barvou Meffert či Dufa. Tímto konečným nátěrem dojde k perfektnímu ošetření eternitové střechy. Profesionální vysoce odolný a stále pružný nátěr pro veškeré typy střešních krytin na minerální bázi - tašky, eternit, beton, břidlice, asfaltové a plastové materiály apod. Není nutný předchozí impregnační nátěr, aplikace probíhá přímo na očištěný povrch.


Použití: Přilnavý na povrchy na bázi bitumenu, na asfaltové pásy, šindel, plech, beton, dřevo, potrubí, sádrokarton, omítku, PVC folie, polykarbonát, tašky betonové, pálené, eternit, na keramiku, na kámen, na kovové konstrukce. Ochranný nátěr může být aplikován jak na původní střešní krytinu, tak na úplně. IMPREGNAČNÍ, PENETRAČNÍ NÁTĚR PRO AZBESTOVÉ A BITUMENOVÉ POVRCHY Jednosložkový penetrační nátěr s rozpouštědly, s excelentními vlastnostmi na. Vyniká svou osobitostí při provádění střech a fasád.


Produkty a systémová řešení jsou šetrné k životnímu prostředí, inovativní a vhodné pro různé aplikace - ať už ve vilové zástavbě. Negativní působení azbestu na lidský organismus je ale bohužel průkazné a nevyvratitelné. Renovace dosluhujících konstrukcí s azbestem musí být proto prováděna především s ohledem na ochranu zdraví osob a při respektování všech platných předpisů.


Eternit se vyrábí už let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky