čtvrtek 28. března 2019

Leštění plexiskla

Wide Selection of Car Parts Available. Free UK Delivery on Eligible Orders! Ukázka leštění plexiskla. Nabízíme leštění plexiskla a leštění a broušení dalších plastů.


Dokážeme restaurovat i časem zašlé a výrazně poškozené. Nabízíme novou službu: leštění diamantem (jen provozovna Praha - Malešice). Některé u nás zakoupené a naformátované desky z plexiskla tl. Nabízíme dokonalé čištění, leštění a broušení plexiskla a plastů. Vyleštíme celou plochu desky i její hrany.


This feature is not available right now. AMje stroj pro leštění plexiskla (PMMA) s vysoce kvalitním povrchem. Model je zaměřen především na leštění rovných hran do tloušťky mm, bez možnosti naklápění.


K leštění hran využíváme především diamantové leštičky. Pro případy leštění hran pod úhlem, fazet či jiných zkosení jsme vybaveni také. Máme kreativní odborníky pro výrobu velmi složitých a členitých tvarů výrobků z plexiskla , jak pro interiéry, tak i pro exteriéry.


Leštění hran plastů, nejčastěji plexiskla , provádíme ručně nebo strojově pomocí diamantových nástrojů. Při ručním leštění používáme. Jelikož je leštící pasta CAREX na vodní bázi, není tedy chemicky agresívní, jako pasty konkurenční, určené vesměs pro leštění ruční. Povrchové úpravy plexiskla Pískování Pro dekorativní či technické účely - např.


Pasta nezpůsobuje vnitřní pnutí v materiálu. Leštění je možné provádět ručně nebo strojově, na hranách i na povrchu plexi desek. Pozor: povrch polykarbonátový. Specializujeme se na ohýbání a tvarování plastů ( plexiskla , polykarbonátu, lexanu apod.), řezání plexiskla laserem, frézování plastů ( plexiskla ), dibond. Je vhodná k leštění plexiskla a PC.


Používá se i na barevné. Přístroj je primárně určen k finálnímu leštění plexiskla v místě jeho řezu nebo jiného zpracování, a všude tam, kde je třeba ostře ohraničený. Mě stál jeden kotouč na vrtačku kolem kaček (mam 2) a leštící a lapovací pasta cca po stovce.


Leštim co se dá a leštící pasty mam pořád přes půlku salámu a lapovací snad ani neubyla. Zpracovávají se pomocí všech běžných technologií, jako je řezání, vrtání, leštění atd. Snadné dělení, ohýbání za studena, hluboké tažení za tepla, potisk sítotiskem, leštění a lepení. Určena zejména pro použití ve světelné reklamě, ve výstavnictví, výrobě stojánků, pro zasklení, výrobu protihlukových stěn, ochranných stínidel osvětlení, balkónových výplní, částí strojů a zařízení, výrobu nábytku. Na finální leštění je nutná sterilní čistota, jediný zrníčko prachu (okem neviditelný) spadne třeba z vlasů nebo oblečení na flanel s pastou a je konec, pořád pak už dělá mikroskopický rýhy.


Na druhý straně jsou fakt některý plasty (asi měkčí), který se mně taky nepodařilo vyleštit jak jsem si představoval. Výrobky z plexiskla vyrábí KOPLAST s využitím nejmodernějších technologií MultiCam ( CNC Router, Laser ). S výrobky z plexiskla má KOPLAST dlouholetou praxi. Provádíme kompletní výrobu z plexiskla jako je ohýbání, lepení, leštění ve vysoké kvalitě zpracování. Leštění plastů (plexi, polykarbonát, laminát) a tvrzené laky, opravy plastových van, světlometů a kapotáží motocyklů. Případné škrábance je možné zaleštit speciálními leštícími pastami určenými na leštění plexiskla.


K čištění lze použít antistatický čistič PARASTAT, který navíc zabraňuje elektrostatickému náboji a tím opětovnému přitahování prachu. Leštění plexiskla Rovné hrany leštíme strojem s diamantovou hlavou, který má možnost nastavení úhlu pro vytváření fazet na materiálu. Na členitých či oblých hranách dosahujeme lesku použitím látkových kotoučů či plamenem.


Jinak všeobecně prolustrovat stránky spec. Dnes se vyrábí neskutečný počet barevných provedení, nebo i speciální plexiskla , která fungují jako pravé nebo falešné zrcadlo, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky