pátek 29. března 2019

Plechové střešní tašky

Katalog střešních krytin a střešních materiálů. Tvarovaná střešní krytina, vhodná pro nové i starší rodinné domy. Dodává se v lakované úpravě, buď v lesklém nebo matovém provedení.


Lehká střešní krytina z kvalitního ocelového plechu tvarovaného za studena. Cílem tohoto srovnání střešní krytiny není výběr tašky od konkrétního výrobce, ale vytipování určitého druhu tašky , který plní vaše konkrétní požadavky na budoucí střechu. Jakmile si budete jisti, že již máte j. Najdete zde střešní tašky ve formátu, ocelový plech, který imituje klasickou betonovou střešní desku. Proti té je však deska ve formátu výrazně lehčí, což umožňuje dimenzovat krov na mnohem nižší zátěže a výrazně tak snížit náklady na stavbu střešní konstrukce.


Levné plechové krytiny, střešní krytina levně. Nejdůležitějším parametrem při výběru krytiny je sklon střechy. Optimální sklon, který zaručuje správný odtok vody a nezadržuje sníh, je 45°. KM Beta jsou profilované betonové tašky se zvýšenou vodní drážkou. Plechová střešní krytina se nejčastěji používá na střechy obytných, sakrálních a veřejných staveb.


Plně zautomatizovaný výrobní proces umožňuje. Proti tradiční pálené tašce mají řadu konstrukčních výhod. Plní nejen ochranou funkci ale také izolační a estetickou. Pálené střešní tašky Tondach, Creaton, Röben a Betonovou krytinu Bramac.


Kompletní dodávka Prodej střešních krytin a střešních doplňků. Plechové krytiny Doporučuji výrobce lehkých plechových krytin od firmy R. Aktuálně se Vám zobrazují pouze plechové střešní desky a příslušenství. Tvoří nejen celkový obraz samotné střechy, ale i celého domu a to jistě není zanedbatelné. Modulární plechové střešní tašky Venecja jsou trvanlivým, estetickým a inovativním výrobkem z hlediska tvaru. Regamet OLIMPIE je krytinou ojedinělého vzhledu střešní tašky.


Nákup plechové střešní krytiny u nás bez rizika - dní na vrácení. Odebírejte novinky ze stavebnictví. Přihlásit × Potvrzení přihlášení odběru našeho newsletteru.


Skládané plechové krytiny seženete ve formě pásů, které jsou pokládány od hřebene k okapu. Velkoformátové profilovaná plechové střešní krytiny. Ať plánujeme novostavbu, nebo vyměňujeme starou střešní krytinu za novou, spoléháme na prověřené firmy nabízející nejlépe kompletní střešní systém. Pálené tašky Patří mezi těžší střešní krytiny, ovšem na rozdíl od betonové a plechové střešní krytiny jsou stoprocentně prodyšné.


Velmi nízká hmotnost střešní plechové krytiny šetří nejen náklady na vybudování krovu, ale také náklady na přepravu, skladování, manipulaci i montáž. Plechové střechy jsou všechny střechy, které pokrývá střešní krytina na bázi kovů. Jako materiál se užívá měď, titanzinek, barvený hliník nebo pozink.


Nové modulární plechové střešní tašky Venecja - to je celá řada žádostí o patentovou ochranu a inovativních řešení. Rozdělení plechových skládaných krytin. Do plechových skládaných střešních krytin (neboli plechových profilovaných krytin) je možné zahrnout plechové. Modulové plechové střešní tašky jsou baleny na europaletách, hmotnost do tuny. Chybějící tabule lze dovézt klidně i osobním autem.


Stále větší oblibu si mezi staviteli získávají lehké plechové střešní krytiny. Bitumenové vlnité desky. Cementovláknité střešní krytiny. Asfaltový střešní šindel ve tvaru kosodélníku s celoplošně s termoaktivními body.


Zahrnují plechové imitace tašek (velko i maloformátové), tvarované plechové šablony ocelové a hliníkové. Střešní světlopropustné krytiny. Falcované plechové krytiny se bočně spojují uzavřením původně otevřené dvojité stojaté drážky (falc), kladené od okapové hrany k hřebenu střechy.


Prodáváme střešní systémy prvotřídní kvality Lindab Nabízíme krytiny, okapy a okapové systémy a další související produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky