pátek 22. března 2019

Dřevostavby na klíč jižní čechy

Obchodní zastoupení montovaných domů- dřevostaveb RD Rýmařov pro jižní Čechy. Obchodní centrum České Budějovice je přímým zastoupením největšího českého výrobce montovaných rodinných domů na klíč - RD Rýmařov. S nízkoenergetickou konstrukcí našich domů, doplněnou kvalitními okny s izolačními trojskly, ušetříte výrazně na nákladech za vytápění domu. Doba výstavby domu na klíč trvá přibližně 3-měsíce od vydání pravomocného stavebního povolení.


Dále nabízíme výrobu a prodej dřevěného vybavení zahrad na míru. Poradíme, vyrobíme, namontujeme - dřevostavby , zahradní domky , zahradní chatky, pergoly, přístřešky , zahradní chaty, rekreační chaty a zahradní nábytek. Také tradiční zděné domy nabízíme jako nízkoenergetické stavby na klíč.


Rodinné domy a bungalovy stavíme zejména v Pardubickém kraji, ale jsme schopni realizovat je i kdekoliv v rámci České republiky. Stavíme dřevostavby bungalovů a. Firma dodává montované dřevostavby , rodinné domy včetně základové desky, buď na klíč nebo jen hrubou stavbu. Dále dodává montované rekreační a zahradní chaty,altány, krovy a další dřevěné konstrukce. Nízkoenergetické domy na klíč , reference a recenze, ceníky, katalog rodinných dřevostaveb. Dokážeme postavit i pro vás moderní domy na klíč - váš dům snů.


Jsme pro Vás pravým partnerem. Nabízíme jak cenově dostupné dřevostavby do milionu, tak i řešení na klíč. Podívejte se, a vyberte si Váš projekt dřevěných domů na klíč. Při realizaci našich projektových domů využíváme spojení tradičních a nejmodernějších postupů, čímž zajišťujeme u každé novostavby komfort a vysokou životní úroveň bydlení. Archeus – rodinné domy na klíč , zateplování domů a rekonstrukce bytových jader, České Budějovice, jižní Čechy Kdo jsme?


Nosné prvky tvoří masivní dřevěná smrková konstrukce. Sídlíme na jihu Moravy, avšak stavíme po celé ČR. Dřevostavba jižní Čechy - LUBOMÍR VONDRA. Dům vám navrhneme a postavíme na míru přesně podle vaší představy a na klíč. Dům Pinot na první pohled zaujme svou kompaktností a účelností, která se odráží v jeho příznivé ceně.


Nabízí pohodlí a teplo domova pro mladou rodinu. Sruby, dřevěné chaty a chalupy. Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku. Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách. Zajistíme až 1 financování domu na klíč.


Tradiční zdicí materiály mají staletími prověřené přednosti, a proto je investice do zděného domu sázkou na jistotu. Realizace ostatních dřevěných staveb jako jsou roubenky, sruby, chaty, zahradní domky a pergoly. Přijďte se podívat do naší vzorové dřevostavby na klíč , která je postavena v obci Nové Dvory (ulice Ke Hřišti 306), přibližně km od Kutné Hory.


Dům je otevřen pro veřejnost od pondělí do soboty, prohlídku si můžete domluvit telefonicky na tel. Máme dlouholeté zkušenosti s výstavbou – montáží nízkoenergetických rodinných domů s dřevěnou nosnou konstrukcí. OK PYRUS je firma se specializací na certifikované dřevostavby z masivu - sruby a roubenky. Postavili jsme pro Vás přes 3rodinných domů po celé ČR. Vyberte si z více než domů v našem katalogu.


Nabízíme dřevostavby na klíč nebo v jiných stupních provedení. Katalogové i individuální projekty. Certifikované dřevostavby s tradicí.


Obchodní a developerská společnost Retail House Vám připravila nabídku energeticky úsporných rodinných domů na klíč , popřípadě na dokončení s možností výstavby na celém území republiky, bez navyšování cen za dopravu a dalších skrytých nákladů. Zděné domy nebo dřevostavby na klíč ve variantách POROTHERM, YTONG nebo PORFIX. Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies dle zásad zpracování os.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky