středa 27. března 2019

Výroba bezpečnostních klíčů

V naší nabídce naleznete i výrobu klíčů. Dojít si pro klíče k nám do železářství se jistě vyplatí. Vždy byste se měli snažit o co nejlepší zabezpečení vašeho domu, neboť je velice důležité. Co dělat, když jste často přes den pryč, nebo dokonce.


Výroba bezpečnostních klíčů. Bezpečnostní klíče se dodávají s osobní bezpečnostní kartou. Pouze vy můžete, po předložení této karty, požádat o. Praha, výroba klíčů , klíče, levné klíče, otevírání zámků, schránkové klíče, dozické klíče, trezorové klíče, autoklíče, YALE.


Pro kopírování klíčů doporučujeme využít služeb jednoho z našich partnerů. Máte-li strach, že by vám mohl někdo klíče bez vašeho vědomí okopírovat, využijte vložky EVVA, které mají bezpečnostní kartu a patentově chráněný profil klíče. Nabízíme široký sortiment klíčů od malých schránkových, běžných, bezpečnostních vložkových klíčů , přes dozické i tvarové klíče až po.


Otevírání všech druhů zámků i bezpečnostních. Prodej a výměna vložek, instalace zámků a bezpečnostních závor. Nonstop zámečnická pohotovost. Otevřeme zamčený byt, dům, kancelářské prostory, trezory a všechno další co má zámek. Sjednocování vložek a visacích zámků.


Systém tvoří speciální kombinace uzávěrů klíčů , vložek a zámků, které snižují celkový potřebný počet klíčů. Díky možnosti použití generálního klíče, pomocí kterého lze velmi rychle odemknout veškeré zámky a provést rychlý zásah, lze zachránit hmotný majetek i životy v nenadálých situacích (požár, atd.). Oprava obuvi a výroba klíčů V DEMOS provádíme opravy obuvi a brašnářské práce (obvykle do druhého dne) – výměna podpatků a podrážek, výměna a oprava zipů u obuvi i tašek, ruční i strojové šití, lepení, výměna zapínání a uší u aktovek a tašek, vytahování obuvi a jiné. Od tohoto roku se zabýváme výrobou klíčů , ať už cylindrických, dozických, trezorových tak i autoklíčů. U nás v kamenném obchodě, který najdete v Chomutově na adrese 28.


Rozhodli jste se tedy zabezpečit svou domácnost, majetek, nakonec vlastně i svou bezpečnost a jistotu celé rodiny. Kde tyto služby poskytujeme: Rytíř. Pracujeme výhradně s kvalitními a certifikovanými produkty. Garantujeme dodání pouze kvalitního značkového materiálu spolu s profesionálně odvedenou prací. Vyrábíme a kopírujeme klíče všech značek a všech typů, které jsou na trhu dostupné, i které se už nevyrábí.


Naše specializovaná prodejna Vám nabízí nejširší nabídku klíčů , zámků, kování, zavíračů a bezpečnostních vložek. Své produkty dodáváme v centru města nejen pro Kladno, ale také pro celý Středočeský kraj. Pokud chcete pro svůj vůz zhotovit nový klíč, tak dokážeme zhotovit jednak klasické autoklíče, tak autoklíče s čipem a dálkovým ovladačem.


Montáže bezpečnostních závor, rozvorových a trezorových zámků na dveře včetně čalounění : VŠE DLE POŽADAVKŮ POJIŠŤOVEN,KRIMINALISTICKÉHO ÚSTAVU,NÁRODNÍHO BEZPEČNOSTNÍHO ÚŘADU S MOŽNOSTÍ DODÁNÍ CERTIFIKACE. Tyto přesné elektronické stroje na výrobu klíčů - originálů máme prozatím pouze v Ostravě na pobočce Hornbach – Rudná. Stanice tramvaje Strossmayerovo náměstí. Většinu klíčů vyrobíme na počkání, buď klasickou kopii klíče, výrobu klíčů podle zámků, spínací skříňky, nebo pouze výměnu obalu klíče. Možná je i výroba samostatného čipu při jeho ztrátě či nefunkčnosti.


Pro výrobu klíčů používáme přesné elektronické stroje italské značky Silca - dle katalogu profilů FAB, GUAR MULT-T-LOCK, KABA, EVVA, ve všech jejich bezpečnostních třídách. Umíme otevřít všechny druhy zámků bez poškození nebo pouze s minimálním poškozením zámku. Dále výroba klasických klíčů FAB od Kč. Na počkání Vám vyrobíme různé typy klíčů FAB, třeba i barevně laděné dle Vaší volby.


Jsme připraveni také na výrobu některých druhů atypických klíčů , a to vše za velmi příznivou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky