pátek 29. března 2019

Napouštědlo na dřevo

Brání vzniku prasklin, zamodrání, odpuzuje vodu a vytváří vynikající adhezní můstek pro následující nátěry. Vhodný na jehličnaté i listnaté dřevo. Výrazně zlepšuje přilnavost dalších nátěrů. Vybírejte osvědčené produkty od prodejce s více než 30letou tradicí. Preventivní ochrana proti modrání dřeva, proti plísni a lišejníku.


Vsakuje se hluboko do dřeva, odpuzuje vodu. Bezbarvé fungicidní a insekticidní napouštědlo slouží k napouštění dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy. Použítí zejména pod lazury Herbol. K napouštění dřeva a dalších podkladů ve venkovním i vnitřním prostředí. Starší dřevo , na němž nátěr praská a loupe se, vyžaduje pečlivou přípravu podkladu a odstranění staré vrstvy.


Zajišťuje dlouhodobou ochranu dřeva proti zamodrání a napadení houbou. Nedoporučuje se jeho použití ve vnitřních prostorech. Penetrace na dřevo a napouštědla na dřevo.


Je vhodné především pro materiály. Dokonalou pentraci dřeva provedete přípravkem napouštědlo na dřevo Lignofix. Ochrana proti škůdcům, sjednocení podkladu pro další vstvy zajistí penetrace na dřevo. Syntetické bezbarvé fungicidní napouštědlo na dřevo. Lazura na dřevo , ochrana proti zamodrání, ochrana pro dřevokaznému hmyzu, ochrana proti houbám, tenkovrstvá lazura s napouštědlem, kompletní ochrana dřeva, 3v syntetická lazura na.


FORTEKRYL napouštědlo je kapalný, konzervační přípravek na dřevo. PX napouštědlo na dřevo synt 5l Právě si prohlíží zákazníků. Usnadňuje následný nátěr, zlepšuje přilnavost a trvanlivost celého nátěrového systému. Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu.


Velmi účinné barvy na dřevo a kov se skvělým krytím, které se snadno nanáší a jež zároveň poskytují povrchu vysokou míru ochrany před rzí, vlhkostí. FUNGISTOP je určen pro ochranu dřeva proti dřevozbarvujícím houbám, dřevokazným houbám, hmyzu, částečně i vlivům povětrnosti a je ideální… Fungistop napouštědlo S. It can also be used for the penetration of fiber and particle boar etc. Barvy na beton Na podlahu Na bazén Zdi a pohledový beton. Pomáhají ochránit dřevo proti dřevozbarvujícím houbám a plísním, proti vodě apod. Vodou ředitelné fungicidní napouštědlo na bezbarvé napouštění všech druhů dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy v. Chrání dřevo proti zamodrání a dřevokazným houbám.


Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Barvy a laky. Zajistí dlouhodobou prevenci proti biotickým škůdcům jako je dřevokazný hmyz, plísně, houby. Sjednocuje savost podkladu, zlepšuje přilnavost a trvanlivost celého nátěrového systému. Barvy, laky na dřevo ) Hodnocení produktu:.


Prohlédněte si ucelený sortiment barev na dřevo značky Balakryl. Napouštědla jsou skladem. Vybírat můžete ekologické lazury, laky, nebo základní a vrchní barvy pro nátěry všech druhů dřeva v interiéru i exteriéru. Dřevo je přírodní surovina, proto patří mezi jeho úhlavní nepřátele vlhkost, škodlivé organismy, změny teplot a také v neposlední řadě UV záření. Fungicidní a insekticidní napouštědlo na dřevo.


Sokrates Special napouštědlo na dřevo je vyrobeno na bázi hybridního alkydu, který se vyznačuje velmi dobrou penetrací dřeva. Hloubkové alkydové napouštědlo na dřevo. Vyznačuje se velmi dobrou penetrací dřeva. Po zaschnutí a zasíťování je dobře brousitelné. Detecha Karbolineum Extra 3vbarva na dřevo , dub, kg Moderní impregnační nátěrová hmota s dekorativními vlastnostmi.


Působí jako účinné hluboko penetrující napouštědlo a zároveň ja. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky