pátek 22. března 2019

Střešní žlaby a svody

BAREVNÝ POZINK sleva. LINDAB RAINLINE sleva. SATJAM NIAGARA sleva. Kvalitní střešní úsporná okna s trojskly DAKEA ENERGY sleva. Okapové systémy - žlaby a svody Prefa: Okapové systémy – řešení hliníkových žlabových spojů.


Okapový systém bychom měli chápat jako nedílný doplněk střešní krytiny, bez něhož je střecha neúplná. Hranaté žlaby vyrábíme např. Dodáváme atypická provedení, různé rozměry žlabů dle přání a potřeby zákazníka, obdélníkový průřez svodů (např. 8x12cm).


Pozinkované okapové systémy, žlaby , svody , příslušenství. Střešní žlaby Druhy provedení. Rychle, i s naší dopravou. Klasický střešní okapový žlab z rozvinuté šíře.


Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či pozinkované okapové žlaby , okapové svody apod. Kompletní výrobní prograokapy, okapový systém výrobce KJG a. Sortiment - okapy : žlaby , svody , čílka, háky, kolena, kotlíky. Funkční střešní žlaby mají být navrženy tak, aby na jeden.


Vyplatí se vybírat žlaby , svody a příslušenství ze stejného materiálu jako střešní krytinu. Hliník (na snímku) má dlouhou životnost, je odolný,. Svodové roury jsou opatřeny hrdlem pro snadné spojování.


Lehká střešní krytina s profilem imitace. Tento rozměr se používá na odvodnění větších ploch střech jako jsou např. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy, háky, svody , kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink , dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


V naší nabídce si můžete vybrat bezúdržbový okapový systém v poplastované lakované úpravě s výběrem barev vhodných k vybrané barvě střešní. Okapy , okapové systémy neboli žlaby, svody existují v několika možných materiálových provedeních. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody.


Realizace odvodnění střech – odtokové okapové systémy – žlaby, svody , okapy , hranaté, půlkulaté, nástřešní, prodej, výroba, montáž, v lokalitě Praha a okolí, ceny dle ceníku. Okapy nebo-li žlaby pro svod vody ze střech. Kolena, trubky, žlaby , spojky, svody , rohy. Posíláme po celé ČR i SK. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé.


Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost. Tyto stránky existují za účelem nabídnout a prezentovat okapy, žlaby , plechy a střešní krytiny kvalitního.


Nakupte okapové svody od specialistů na klempířský sortiment. Nakupte měděné okapy u specialistů na klempířský sortiment. Při odběru zboží nad tis.


Okapový systém nejsou pouze samotné okapy a svody , ale celá řada dalších komponentů, jako je hranatý hák žlabu, hranatý kotlík svodu nebo kolena střešního svodu a další, které umožňují celý systém osadit a drží ho pohromadě tak, aby perfektně plnil svoji funkci. Součástí by měly být dešťové svody, žlaby, hromosvo sněhové zachytávače, opravy a omítnutí komínů apod. Značkový titanzinek pro několik generací. Použití: kovové střešní krytiny a odvětrávané fasády žlaby a svody.


Na žlaby a svody SIBA od společnosti Ruukki je poskytována technická záruka let. Budou perfektně fungovat na každé střeše: ocelové, taškové i eternitové. V případě větších či opakovaných zakázek možnost výrazných slev. Uvedené ceny jsou bez DPH ( případně ). Vypracujeme vám cenovou nabídku na. Laky jsou vyráběny ve více barvách a zákazník má možnost vybrat si okapový systém v barvě střešní krytiny.


Okapy z lakovaného pozinku jsou bezúdržbové a zaručují dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky