čtvrtek 28. března 2019

Překližka 15mm

Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Tento velkoplošný materiál na bázi dřeva je tvořen třemi a více vrstvami navzájem křížovitě slepených loupaných dýh, spojených lepidlem.


Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků, nebo pro pochůzné plochy. Jako základní deska je překližka březová ( buková ), jejíž dýhy jsou slepeny fenolickým pryskyřičným lepidlem odolným vůči povětrnostním vlivům a varu.

Vlastnosti povrchu: Povrch je odolný vůči oděrum, vlhkosti a nejběžnějším chemikáliím i zředěným kyselinám a louhům. Pro optimální funkčnost a stálé zlepšování používají tyto stránky Cookies. Používáním těchto stránek potvrzujete souhlas s využitím této technologie. Celobřezová překližka složená z mnoha vrstev dýh, které jsou spojené lepidlem. Tloušťka jednotlivých dýh je 2mm a 6mm.


Díky většímu obsahu masivního dřeva v podobě silnějších dýh a méně lepidla jsou vlastnosti desek bližší masivu. Superohebná březová překližka třívrstvá, lepená vodě a vyšším teplotám odolným lepidlem. Vhodná pro klasické opracování, stejně jako pro řezání laserem a vodním paprskem.

Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Tato vodovzdorná konstrukční deska je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Jednotlivé vrstvy jsou lepeny voděodolným lepidlem.


Z jedné strany hladká, z druhé strany protiskluzová úprava. Překližka foliovaná vodovzdorná protiskluzová 15mm a 21mm, bříza. DYAS film - překližky vodovzdorné s povrchovou úpravou jsou překližované vodovzdorné desky lepené fenol-formaldehydovým lepidlem. Levně přenechám bednící díly schodů z vodovzdorné překližky se zaoblenou hranou.


Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Vodovzdorné (obalové) Jsou to ploché desky, vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na. Za optimalnu funkcionalnost i trajna poboljšanja ova stranica koristi kolačiće.


Korištenjem ove stranice pristajete na primjenu ove tehnologije. Obalové překližky mají obalovou kvalitu, což znamená, že jsou přípustné všechny výrobní vady, pokud nesnižují pevnostní vlastnosti. Má široké spektrum využití, podívejte se na naši nabídku, která obsahuje i březové překližky. Překližky jsou kompozitní desky vyrobené ze tří nebo více vrstev loupaných nebo.


Preklizka 15mm najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pokud není překližka skladem, dodání do 2-pracovních dnů.

Dokážeme Vám dodat i březové překližky, rádi Vám je naceníme. Dostupnost: Připraveno k odeslání více informací porovnat. Ráj dřeva vyrábí a prodává truhlářské a stavební řezivo, palubky, OSB desky, plovoucí podlahy, palubky, překližky a další plošné materiály. VODOVZDORNÉ (OBALOVÉ) Jsou to ploché desky, vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp.


Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Březová jedenáctivrstvá překližka s protiskluzovou fólií. Tabuli je možné na žádost zákazníka naformátovat na libovolný rozměr.


Formátování překližky je zpoplatněno částkou Kč vč. Pěstní štít-pukléř,materiál kvalitní buková překližka 10mm ,puklice 5mm,okraj 3mm. Sada štětců 10mm na laminování 6ks. Deskový materiál na dřevěné bázi ( překližky , lamino desky, dřevotřísky) a jejich následná úprava, to je Dřevobis, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky