čtvrtek 28. března 2019

Topné kabely na potrubí

Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Doporučujeme instalovat na potrubí , v. Sady odporových topných kabelů PPC od výrobce V-SYSTEM a topné automatické kabely FENIX PFP s termostatem na potrubí k protimrazové ochraně potrubí před. V situacích, kdy je potrubí vystaveno teplotám pod bodem mrazu, hrozí zamrznutí kapaliny v potrubí , která následkem toho zvětší svůj objem a potrubí.


Zboží, které je uvedeno v nějakém počtu skladem odesíláme do pracovních dní.

Pokud by tomu bylo jinak budeme Vás informovat e-mailem případně telefonicky. Ideální řešení pro obytné objekty a. Stejně jako typ PPC jsou ukončeny přívodním vodičem v délce 5m s vidlicí, také technické parametry a výkonová řada jsou obdobné, na rozdíl od kabelů PPC je ale příložný termostat umístěn ve spoji mezi přívodním vodičem a topným kabelem. Topné kabely PFP nahradí doposud nabízené okruhy PPC.


Všechny kabely DefrostKABEL jsou opatřeny kvalitní. Nabízíme topné rohože pro podlahové vytápění a dlažby či kabely na vytápění okapů a potrubí. V takových systémech, topné kabely se používají pro potrubí s konstantním odporem, který vyžaduje přesné realizace a vypořádání systém odborné montáže a během provozu - kontinuální monitorování systému.

Elektrické topné kabely termoKABEL s termostatem jsou ideálním topným a ochranným prvkem pro potrubí a okapy. Do betonu, anhydritu nebo přímo pod dlažbu. Dodáváme výrobky největších českých a světových výrobců. Pečlivě vybíráme nabízený sortiment zboží, aby naši zákazníci byli spokojeni. Topný kabel PPC V-System s termostatem a vidlicí do zásuvky na potrubí.


Suterénní či úrovňové stavební části – parkoviště či průjezdy – vyžadují ochranu potrubí různých typů proti působení mrazu. Stejně tak je nutné chránit rozvody požární vody a samotné objekty hydrantů. Stejnou pozornost zasluhují klimatizační a rekuperační jednotky, u který je nutné zajistit průchodnost potrubí na kondenzát. Topný okruh PFP pro protimrazovou ochranu potrubí s ochranným.


Automatické topné kabely FENIX PFP s termostatem, vhodné pro svépomocnou instalaci na potrubí k ochraně potrubí před zamrznutím a mrazem. Inteligentní samoregulační topné kabely na míru - bezobslužné kabely pro okapy, potrubí , pojezdové kolejnice a další průmyslový ohřev. Samoregulační topné kabely se krátí přímo na potrubí dle potřeby. Zajímavý článek na toto téma si můžete přečíst ZDE.


Speciálně pro ochranu potrubí jsou vyráběny topné kabely s integrovaným termostatem a vidlicí. Příložný termostat automaticky spíná topný kabel při poklesu teploty potrubí pod 3°C, kabel je vyráběn v délkách do 50m. Díky zástrčce a integrovanému termostatu je instalace velmi snadná a nevyžaduje žádné odborné připojení na elektroinstalaci.

Pomocí topných kabelů zajistíme v zimním období bezpečný provoz na chodnících, schodech, vjezdech do nákupních center, nakládacích ramp apod. Venkovní plochy a okapy s nainstalovanými topnými kabely jsou bez sněhu a ledu – tzn. Dodávají se zakon č ené z výroby ve standardních nebo požadovaných délkách, výkonech a napájecích nap ětích.


Na závěr se izolace na venkovním potrubí musí opatřit ochranou proti povětrnostním vlivům – plechem hliníkovým nebo pozinkovaným. Pro plastové potrubí se doporučují samoregulační dvoužilové topné kabely do teploty °C, které se regulují podle teploty povrchu potrubí. Tepelná izolace běžně používaná na potrubí není dostatečnou ochranou v zimních měsících proti zamrznutí.


Delší působení mínusových teplot vede k. Velkou výhodou topných kabelů s konstantním výkonem je jejich snadná a rychlá montáž, např. V průběhu července rozšířila společnost FENIX svou nabídku o nové topné kabely PFP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky