pondělí 25. března 2019

Střešní latě ceník

Cena latí je v porovnání s jinými obchodníky řezivem velmi výhodná. Cena latě vychází z aktuálních cen kulatiny na vstupu. Když se řekne „střešní latě“, každému by se měly vybavit latě, na které se pokládají střešní tašky.


Kromě těch jsou pak ve střešní konstrukci použity také latě, které zajišťují odvětrání střechy. Střešní latě jsou dostupné buď impregnované nebo bez impregnace. Pokud se chcete dozvědět více informací o střešních latích, přečtěte si článek na téma střešní latě. Maloobchodní ceník Platnost se zpřesňuje vždy na každé čtvrtletí dle situace na trhu s dřevem.


Ceny jsou uvedeny bez DPH. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Zabýváme se výrobou a prodejem veškerého řeziva. Zpracováváme převážně jehličnatou kulatinu původem výhradně z České. Pokud je vaše stávající střecha zhotovena z eternitové krytiny, která obsahuje azbest, budete muset zajistit odbornou demontáž střešní krytiny a následně její likvidaci. Práce s eternitem je zdraví nebezpečná, při nevhodné manipulaci a bez použití ochranných pomůcek může dojít k poškození dýchacích cest.


Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Dřevovýroba, výroba, prodej - stavební řezivo hraněné - deskové řezivo - dřevěná prkna - šířkově netříděná nebo šířkově tříděná - fošny. Latě mají profil hranolku a měly by být nařezány z kvalitního dřeva. Dodáme Vám střešní latě , trámy a dřevěné hranoly na stavbu krovu. Vám naimpregnujeme proti škůdcům tak, aby Vám střecha vydržela podle Vašich představ.


Pro jakékoliv dotazy na téma krovy a výběr vhodného materiálu jsme připraveni odpovědět. Jehličnaté řezivo omítané, středové, hranoly, střešní latě , palubkové obložení. Do aktuálního ceníku řeziva můžete nahlédnout na této stránce, nebo si ceník můžete stáhnout v pdf formátu pomocí tohoto odkazu. Většina ceníků je ke stažení ve formátu pdf, některé v excelu. Cena KVH hranolů je stanovena podle běžných koncových cen na trhu v České republice.


Typicky to bývá ze smrkového dřeva, obecně jehličnany vyhovují pro svou strukturu i houževnatost. Jak už vyplývá z přízviska střešní , používají se na stavby a rekonstrukce střech , kde plní úlohu nosné konstrukce. Naše firma Sibiřské dřevo s. Držák hřebenové latě hřebík ŠÍŘKA: (mm) DÉLKA: (mm) Držák hřebenové latě plech ŠÍŘKA: (mm) ,-Kč Ploché ukončení hřebenáče grafitová 0. V naší nabídce tak naleznete kromě KVH hranolů také sušené truhlářské a exotické řezivo, široký sortiment smrkových a modřínových palubek, plotovky, terasová prkna a podkladní hranoly s příslušenstvím, střešní latě a stavební řezivo.


Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu latí.


Kvalitní střešní latě se vyznačují dlouhou živostností a primárně slouží jako nosná konstrukce střešní krytiny. CENÍK STŘEŠNÍ KRYTINY 1. Pro stavební a tesařské firmy vedeme stálý sortiment střešních latí a stavebních prken. V případě větších či dlouhodobých a opakovaných odběrů Vám rádi připravíme individuální velkoobchodní ceny. Stavební prkna a střešní latě. Držíme stálé skladové zásoby standardního sortimentu hranolů, fošen, latí a prken pro okamžitý odběr.


Krovy, hranoly, latě Pila Liška se zabývá zakázkovým pořezem a výrobou řeziva , krovů, hranolů, latí na zakázku dle požadavků zákazníka. Na naší pile v Lužné u Vsetína připravíme jak kompletní střešní vazbu , tak i drobné zakázky na pergoly, altánky atd. Vlnité desky Cembrit jsou lehká a pevná vláknocementová střešní krytina, která si i na velmi exponovaných místech snadno uchovává své vlastnosti, což.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky