úterý 16. července 2019

Jurty pro bydlení

Materiál Jurty Materiál pro stavbu jurty je přírodního původu. Základem stavby je dřevěná konstrukce, kterou tvoří skládací bočnice, na níž navazují paprskovitě uspořádané střešní tyče setkávající se v nejvyšším bodě u kruhové koruny. Pro povrchové úpravy používáme pouze čisté přírodní vosky a oleje bez rozpouštědel a syntetických příměsí, které by se následně mohly odpařovat do prostoru jurty a působit tak negativně na její uživatele.


See actions taken by the people who manage and post content. Jurty Jurta (ger, gher, kabitka, kherga) je ojedinělý druh tradičního stanového obydlí kočovných kmenů z oblastí centrální Asie a Středního východu. Půdorys stavby je kruhový, průměr se pohybuje podle účelu a místa použití od až po metrů. Pro příklad porovnání uvádím bydlení u 8m velikosti stavby, tedy asi 50m bez vybavení.


Nezapomeňte však, že po započítání dveří, oken, kamen, případně i koupelny a kuchyně se cena jurty nemusí lišit od ceny domu. Projekt slaměné jurty Tyto stránky si dávají za cíl propagovat a rozvíjet bydlení v moderních jurtách. Chceme, aby se bydlení v jurtách stalo zcela běžnou alternativou, které bude konkurenceschopné díky svému nadčasovému a efektivnímu provedení, důrazem na ekologii ve všech ohledech, možností přesunu.


Moderní bydlení v nevšedním stylu - originální design - celoroční jurty k bydlení na klíč, soběstačné jurty na klíč - výroba, stavba, projekce. Celoroční moderní jurta k bydlení - konfortní bydlení v jurtě, soběstačná dřevostavba, kruhový dům, výroba,stavba,projekce,realizace. Zde si můžete prohlédnout jurty , které máte k dispozici pro ubytování. Pro inspiraci - dobrý komín se u jurty vždycky vyplatí. Proto tradiční mongolské jurty lépe poslouží jako čajové altány nebo prostory pro víkendové bydlení a pro různé společenské akce.


Rozhodně nejsou vhodné k celoročnímu bydlení. Nátěry provádíme ekologickými oleji a vosky, nebo bez povrchové úpravy. Pro jurty určené pro celoroční bydlení dodáme ovčí vlněnou izolaci, plsť, případně jiný typ ekologicky šetrné a funkční izolace.


Výroba jurty trvá asi tři měsíce, samotná montáž na místě je hotová během dvou až tří dnů. Může sloužit k bydlení , jako lesní mateřská školka, ubytovací kapacita v kempu nebo prostor pro. Mongolská jurta nabízí širokou řadu využití. Záleží jen na pohodlnosti a nebo naopak na přizpůsobivosti obyvatel.


Naše jurty jsou vyrobeny kompletně v ČR a jsou vyladěné pro podmínky střední evropy. Disponují štítkem energetické náročnostistavby C - úsporná stavba. Prostor uvnitř jurty se dá rozdělit příčkami, čímž vzniká plnohodnotné bydlení s kuchyní, koupelnou i ložnicí. Existují také druhy jen pro letní relax, které vyjdou jen na několik desítek tisíc korun. Pohodlí však poskytují skvělé.


Jurty nové generace lehké kruhové dřevostavby více - moderní domy k celoročnímu bydlení , navrhujeme, projektujeme, výrábíme a stavíme na klíč dle přání zákazníka. Postavit celou jurtu včetně podlahy trvá 2-dny. A když se vám omrzí bydlení na jednom místě, prostě si ji postavíte jinde. Hledáme chatku, nebo pozemek na prodej v okolí (severu) Brna pro přírodní bydlení.


Jsme otevřeni různým způsobům bydlení – maringotka, mobilheim, jurta ,. Kč (sleva při rychlém jednání až 20Kč). JURTAnabizim na prodej original mongolskou jurtu – Brno – Sbazar. Jurta, oblíbený kruhovitý stan, původem z asijských stepí. Původní jurty byly pokrývány plstí, která stan i zaizoluje pro celoroční bydlení. Plně k dispozici jsou v blízkosti sociální zařízení a sprchy.


Maximální klid pro bydlení je zajištěn neprůjezdností ulice Seydlerova. Lokalita domu je v širším centru Hradce Králové a trvá pouhých min běžnou chůzí do centra. Věříme, že se nám podařilo připravit pro Vás nevšední zážitky. Za mnohá staletí existence kruhové jurty se z ní stal posvátný malý vesmír. Nejdůležitější pro ně však je, že když se vracejí domů z práce, jsou rádi, že vyjedou výtahem na vrchol bývalé věže sila a mají absolutní ticho a klid.


Výhled na město je uklidňuje, stejně tak i to, že do centra města to jsou pouhé čtyři minuty pěšky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky