úterý 16. července 2019

Samonivelační stěrka do garáže

Já jsem použil samonivelační stěrku. Prodává se v pytlech asi 25kg. Rozmýchá se jenom s vodou a nanese se v tenké vrstvě. Pak se případně může použít nějaká podlahová barva. Jo a ta stěrka se tuším dělá ve verzi vnitřní a venkovní.


Lepší je tedy použít tu venkovní.

Z dekoračních prvků mohou zaujmout umělé polyuretanové trámy, rolety do oken na míru, polystyrenové lišty, včetně stropních desek. Specializace na umělé trávníky, WPC terasy, outdoor koberce v exteriéru. Moderní stavebnictví umožňuje docílit takového povrchu prostřednictvím stavební chemie, konkrétně použitím samonivelačních hmot pro podlahové systémy. Chemos Garáž je samonivelační hmota vhodná především do garáží a skladů.


Aby bylo zabráněno poškození podlahy vsáknutím solí popřípadě motorových olejů, je vhodné podlahovou hmotu natřít. V našem případě se našly i krátery necelých mm hluboké. Vysokopevnostní samonivelační stěrka s obsahem speciálních písků se značnou vaznosti s cementem a extrémní odolností vůči abrazi.


AKKIT 2je samonivelační stěrka určená pro vrstvy o tloušťce 3–mm pro použití v interiéru i exteriéru.

Vyznačuje se vysokou flexibilitou kompenzující napětí podkladu a lze ji nanášet až do spádu. Stěrka AKKIT 2je vhodná. May Bezrozpouštědlová, samonivelační , trvale elastická dvousložková stěrka na bázi tekutých PU pryskyřic. Barevný epoxidový nátěr do garáže dodá betonové podlaze atraktivní vzhled a zároveň ji chrání před znečištěním od motorového oleje, poškozením rozmrazovacími solemi, pronikáním vlhkosti. Feb Lité epoxidové podlahy nebo epoxidově stěrky jsou tvořeny.


Do hodin natřít povrch nátěrem, ideálně opět na bázi epoxidu. Tento krok není z technického hlediska nutný - materiál je odolný a nenasákavý už sám o sobě. Jde tedy pouze o estetiku, případně ochranu zbytku povrchu a napojení oprav.


Pozor: Nejčastější chybou je, že se použije samonivelační stěrka pojena sádrou, která je určena pouze do suchých místností v interiéru, do garáže nebo do sklepa. V takovém případě nelze zajistit vliv vlhkosti na sádrové pojivo a výsledkem je degenerace stěrky a oddělování nátěru. Možnost využití: - litá hladká stěrka určená do skladů, výrobních hal, administrativních budov apod. Barevný strukturovaný nátěr aplikovaný pomocí válečku na beton a cementové podklady, pro běžné až středně těžké namáhání.


Garáže , dílny, sklady, haly, rampy. Takto ošetřený povrch je vhodný do místností, kde se nevyžaduje dokonale hladká podlaha, jako jsou balkony, garáže , sklady, nákladní rampy, výrobní provozy. Pokud se požaduje hladký povrch (obytné místnosti, kuchyně, chodby, labora­toře, sklady, výrobní provozy, sportoviště), je třeba nanést silnější vrstvu – stěrku. Minimální tloušťka stěrkové hmoty mm. Samonivelační cementová vyrovnávací hmota do tloušťky mm, určená pro garáže os.


Oproti jiným produktům se vyjímá možností aplikace ve vyšší tloušťce (až do mm).

Je vhodná k ručnímu i strojnímu zpracování, k vícevrstvému lití nebo k zalévání podlahového vytápění. Tento povrch nabízíme také ve variantě Betonepox Soft a Ultrasoft. Na trhu není znám jiný materiál nebo technologie, která by měla obdobné vlastnosti a zároveň splňovala ty nejvyšší požadavky. Ověřeno Do ověřených hodnocení se počítají pouze zakázky uskutečněné přes portál NejŘemeslníci.


Cementová samonivelační hmota, pro ruční i strojní zpracování, k provádění vyrovnávacích vrstev v tloušťce 3-mm. Vhodná pod všechny typy krytin, jako keramická dlažba, plovoucí laminátové a dřevěné podlahy, PVC, koberce apod. Není vhodná pro celoplošně lepené parkety. Poté důkladně projeďte odvzdušňovacím válcem (tzv. ježkem). Jemně zrnitá epoxidová stěrka – Nejlepší materiál na podlahu do garáže.


Obecně je do garáží cenově nejdostupnější a nejvhodnější jemně zrnitá epoxidová. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dekorativní litá stěrka PIEDRA, je finální povrchová úprava podlah v interiéru, vhodná do všech obytných a komerčních prostor.


Designem připomíná granit, který je možné volit ve více jak barevných variantách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky