středa 17. července 2019

Stavební řezivo ceník

Stavební řezivo: Dřevo: Tl. Naše cena řeziva je v porovnání s konkurencí nízká, protože realizujeme velký objem dřeva. Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno. Ceník palivového dřeva ZDE.


Výroba a prodej stavebního řeziva. Na Vaše přání Vám dodáme stavební řezivo - Trámy, Latě, Prkna, Fošny. Veškeré řezivo zpracováváme na míru zákazníka. Omítané řezivo , které slouží jako polotovar pro další zpracování, dělíme na tři základní druhy: Deskové řezivo.


S větším příčným řezem (fošny) se používají na stavební konstrukce a tenčí (prkna) na podlahy a obklady stěn a stropů. Fastra Řezivo , Milan Kořen. Prodej truhlářského a stavebního řeziva. Bříza doussie Drásané povrchy dub Dveře Dřevěné terasy ekowood Euro fošny. Prodáváme stavební prkna a trámy, střešní latě, tesařské a střešní konstrukce, hoblované dřevo, palubky obkladové i podlahové, desky Durelis (alternativa OSB desky), dřevěné brikety, palivo a piliny.


Zobrazit ceník Stáhnout ceník Produkt Cena bez DPH Cena s DPH Prkna Bok tl. Pro všechny řemeslníky, kteří se zabývají stavbou budov a jiných konstrukcí, máme k dispozici široký sortiment také stavebního řeziva. Uvedené ceny jsou orientační - dle dohody. DPH m- jakost II: cena bez DPH m- j. Neváhejte navštívit naší kalkulačku, kde si můžete spočítat náklady na řezivo a odeslat nám nezávaznou objednávku, na základě níž Vás budeme kontaktovat.


Odkaz naleznete na konci této stránky - viz. Sortiment: Hranoly – řezivo určené ke zhotovení krovů a jiných nosných konstrukcí – v rozměrech od 100xmm až 1x1mm – možnost dod. Kvalitní stavební řezivo za skvělé ceny. Zabýváme se výrobou a prodejem veškerého řeziva. Truhlářské řezivo Prodáváme nesámované fošny smrk, borovice ,dub a modřív, k výrobě nábytku.


Hranoly vhodné pro krovy - pozednice, krokve, vaznice, vazné trámy, kleštiny, pásky. Prodáváme obkladové palubky, dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě, hranoly i stavební řezivo. Nabízíme i doplňkový sortiment jako je spojovací materiál (vruty, hřebíky, hmoždinky, patky, úhelníky), ochranné a ošetřující nátěry, lepidla a impregnace.


Dodává se jako paralelně omítané nebo prismované. Jsme držiteli certifikátu na výrobu konstrukčního řeziva, které vyrábíme z dřevin smrk, jedle, borovice, modřín a dub. Místo provozovny: PILA Kalafut, Turovec 7 391. Ceny jsou uvedeny bez DPH a bez dopravy. Platební podmínky: hotově.


Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. Krovy na zakázku zhotovujeme do dnů dle požadavků zákazníka Řezání nestandardních rozměrů je realizováno dle aktuální skladové dostupnosti kulatiny. Sjezd je situován i nadále z ulize Řípská, přímo naproti vjezdu k prodejní hale AUTO KELLY, v nájezdu k prodejci keramiky MK-KERAMIKA (adresa do navigace Řípská 5), ještě před čerpací stanicí ROBIN OIL ve směru na letiště. Palubky ceník vás přesvědčí o tom, že jsme správnou volbou Neváhejte a prohlédněte si několik našich cen, a bude vám jasné, že nebudete mít důvod volit jinak.


Praha je městem, kde máme skla a kde na vás každý den budeme čekat s cílem plně vyhovět vašemu přání. Latě - přesně na požadované délky. Sídlíme v Roblíně (Praha – Západ) Tyto webové. Boční řezivo , hranoly, střešní latě, fošny, Řezivo možno dodat i impregnované proti plísním a dřevokaznému hmyzu. Vybírat můžete z palubek ( palubky obkladové, palubky podlahové, palubky terasové), hoblovaných prken , obyčejných prken , latí (například plotových, střešních), hranolů, rýglů, fošen , krovů atd.


Nabízíme kvalitní stavební řezivo ze smrkového dřeva nebo borovicového dřeva, podle potřeby chemicky upravené impregnací proti. V druhé části skladu máme stavební řezivo , prkna, fošny, hranoly a latě. Nestandardní profily dřeva jsme schopni zajistit do dnů. Také jsme schopni zajistit montáž krovů a ošetření dřeva v impregnační vaně. Na základě objednávky vyrobíme vše na míru dle požadavku zákazníka.


Hranoly ceník má stejně jako ostatní ceníky uvedeny ceny hranolů bez DPH, proto pokud nejste plátci DPH s tím počítejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky