úterý 23. června 2015

Cena kulatiny dub

Vykupujeme dubovou kulatinu Dub kvalita A. Prakticky bez suků, minimální křivost, výřezy 5m. Malé množství suků a va menší nerovnosti, výřezy 5m. Dub je přirozená, stará, evropská dřevina. Má charakteristickou mohutnou korunu, která se tyči i do výšky m. Dožívá se několika stovek let. Nabízíme ty nejvyšší ceny!


VÝKUP KULATINY a dřeva 3. DPH m- jakost II: cena bez DPH m- jakost I: cena bez DPH m- výběr: JEHLIČNATÉ - SUROVÉ: JEDLE, SMRK. AKČNÍ NABÍDKA Využijte akční nabídky a nakupujte měkké jehličnaté palivové dřevo za zvýhodněné ceny. Pila Olešná, Pelhřimov, pořez kulatiny , tesařské práce, palivové dřevo, dřevostavby, krov, střecha na klíč, paletové přířezy,stavební řezivo, prodej výkup kulatiny ,. Prodej dřeva jako ekologicky obnovitelného zdroje dovršuje. Naše truhlářské řezivo je vyráběno z kvalitní oddenkové jehličnaté kulatiny , jako je borovice,.


Pořez provádíme na pásové pile KPP 88 která umožňuje řezat již od 1m do m délky a průměru kulatiny cm. Veškerá manipulace s materiálem na pile se provádí pomocí hydrauliky. Nastavení řezu je vyřešeno pomocí elektronické řídící jednotky. Tento kmen měl oválný průřez.


Nakládka dubových fošen. Manipulace s dubovým řezivem. Přesílené kmeny je nutno řezat na mobilní pásové pile.


Lesny Komposesorat, Dolne Strhare, preda Dub zimny, napilene v dlzkach, cca 1m3. Zpracování borové kulatiny , výroba a prodej truhlářského a stavebního řeziva. Cena : Najvyssia ponuka. Tato kalkukačka na výpočet ceny řeziva vám usnadní neustálé počítání a nekonečné převádění objemových cen řeziva na běžné metry a naopak. Najdete u nás jak listnaté, jako jsou buk, jasan, dub , bříza, tak i jehličnaté jako je smrk.


Dohoda o ceně kulatiny probíhá nejčastěji přímo na odvozním místě. V naší nabídce máme jak měkké ( smrk , jedle), tak i tvrdé (buk, javor, jasan) palivové dříví. Prodej kulatiny ,prodej sušeného řeziva,stavební a truhlářské řezivo. Stavební řezivo – vyrábíme a. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Jedná se o ceny bez DPH, které u kulatiny nezahrnují dopravu z lesa. Dodáváme surové smrkové kulatiny , půlkulatiny, vyráběné frézováním. Kuláče – jsou hladce frézované středové smrkové kulatiny. Půlkuláče – jsou rozřezané frézované smrkové kulatiny. Predám čerstvý smrek v dĺžkach -12m ten.


TVRDÉ a MĚKKÉ KULÁČE V DÉLKÁCH - 5m. Doporučených pravidel pro měření a třídění dříví v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky