úterý 23. června 2015

Palivové dřevo bazar

Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Bazar online, inzerce zdarma.


Kupujte výhodně a levně. Prodám suché hotové palivové dřevo.

Jedná se o smrk v délkám cca 30cm. Možno si pro dřevo dojet nebo využít moji dopravu. Dřevo prodávám skládané. Za přístupnosti lze složit na místo určení. Dobrý den, prodám palivové dřevo převážně smrkové, nařezané, naskládané do papírových sudů viz obrázek.


Vozím po metrech za autem. Dodáváme palivové dřevo do Brna a širokého okolí okolí AKTUÁLNÍ CENÍK ZDE Těžba dřeva datu 26. V posledních dvou desetiletích zažívá palivové dřevo.


Celkem kusy, které se nechají sešroubovat do.

Palivové a krbové dřevo na paletách o objemu 6prms. Stroje - palivové dřevo bazar zdarma. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Projděte si inzeráty palivové dřevo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. V naší nabídce naleznete: měkké palivové dřevo (metrovou kulatinu, štípané dříví), ale také tvrdé palivové dřevo (zde provádíme prodej metrové kulatiny, špalků a štípaného dřeva). Doprava traktorem do km.


Prodáváme tvrdé i měkké palivové dřevo. Provedeme i složení palivového dřeva např. Nabídka druhu dřeviny je aktuální podle právě prováděné mítní či probírkové těžby dle projektů Lesů ČR.


Vysušené, uskladněné v suchém sklepě. Jste-li z regionu Blansko, Prostějov, Svitavy a okolí, neváhejte se nám ozvat. Buk lesní patří u nás společně s habrem a dubem mezi nejkvalitnější palivové dřevo. Poměrně rychle vysychá, má vysokou výhřevnost a pomalu hoří.


Při hoření dochází pouze k malému úniku jisker. Buk je vhodný pro vytápění ve všech druzích krbů, kotlů a kamen. Díky neutrálnímu zápachu je buk vhodný také ke grilování a uzení.

Staňte se fanouškem levného nábytku a budete mít přehled o našem novém zboží ihned. Vyzvednutí pondělí-pátek 7-16h. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Dobrý den, nabízím vám palivové dřevo měkké i tvrdé, metrové délky naštípané a nebo nařezané na délku jakou budete potřebovat.


Budete vědět o každé změně, která se v tomto. Nabízíme štípané palivové dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky