úterý 23. června 2015

Popelnice 240 l rozměry

Víte, jakou popelnici vybrat, aby si s ní popelářské auto poradilo? Normy popelnic napoví o. Plastová popelnice o objemu 2l je určena pro sběr komunálního a průmyslového odpadu. Oproti plechovým popelnicím má hned několik výhod. Nižší váha a kolečka velmi usnadňují manipulaci s popelnicí.


Dalšími výhodami plastu je trvanlivý nekorodující povrch, odolnost vůču UV záření a chemickým látkám. Poskytujeme také komplexní. Plastové popelnice 2l využijí jak domácnosti tak firmy. Vhodné pro venkovní i vnitřní použití - materiál HDPE (vysokohustotní polyetylen), barva kontejneru antracit.


Osička plastové popelnice - 240l. ROZMĚRY šířka (mm) 5výška (mm) 9hloubka (mm) 5výška v místě hřebenové lišty (mm) 871. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Objemná popelnice z odolného plastu pojme až 2litrů odpadu.


Informace pro zákazníky. Plastovou popelnici 2černá, která je pro snadnou manipulaci vybavena kolečky. Max popelnice 240L černá s kolečky. Nádoba na odpa popelnice na odpad.


Popelnice 2L plastová. Kvalitní plastová popelnice na komunální odpad v tmavě šedé barvě s objemem 2litrů boduje díky snadné manipulaci. NEJEDNÁ SE O RECYKLÁT, ALE O PRVOVÝROBU! Proteco popelnice 2L plastová černá s kolečky 10.


Barevné plastové popelnice pro sběr komunálního a průmyslového odpadu levně. V nabídce máme barevné plastové popelnice o objemu 120l a 240l. Kolečka a nízká hmotnost. Pozor i jen málo vlažný popel v uzavřené nádobě může zvětšit svou teplotu, kterou plastový materiál nesnese.


GGGA- 2L Modrá. HAPPY END Vyklápěč popelnic na VZV na 2l popelnice Vyklápěč popelnic na VZV na 2l popelnice je vyroben z odolné oceli. Slouží jako nástavec na vidle VZV k uchopení a vyprázdnění nádob na odpad.


AKCE - BARVA ČERNÁ A ZELENÁ DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB NEBO DO ODVOLÁNÍ. Nádoby byly speciálně vyvinuty pro sběr kompostovatelného odpadu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. starten mit Visymo. Komunální odpa průmyslový odpa tříděný odpad.


Pojízdné nádoby vybavené víkem a madlem, snadná manipulace, vysoká odolnost. Záleží Vám na vzhledu Vašeho domu a nechcete ho kazit nevzhlednou popelnicí? Nechcete, aby cizí lidé mohli prohlížet co vyhazujete v odpadcích? Mobilní plastové popelnice na tříděný odpad s kolečky pro snadnou manipulaci. Odolné vůči chemikáliím a UV záření.


Nevhodné pro ukládání žhavého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky