úterý 30. června 2015

Podlahová vpusť nerez

Podlahová vpusť se spodním odtokem DN10 pro ne-izolovanou podlahu. Nabízíme širokou nabídku nerezového gastro nábytku včetně podlahových vpustí, ale také zakázkovou výrobu. PV je celonerezová podlahová vpust se zápachovou uzávěrou určená k odvodnění sprch, průmyslových a jiných vnitřních prostor.


Je určena k vnitřnímu použití. Zatížení K3-300kg,odolnost do 90C. Sifony k pračkám) Hodnocení produktu:. ALCAPLAST podlahová vpusť 105x105mm, boční Ø50mm.


Odvodnění s keramickým obkladem, klade důraz na jednotnost povrchu. Koupelnová vpusť z nerezu - Odtoková vpusť z nerezové oceli s čtvercovou mřížkou. Slouží k odvodu vody ze sprchových koutů, koupelen, kotelen, prádelen. Napojení na klasické HT hrdlové potrubí s těsněním.


Sprchová vpusť z nerezové oceli, s keramickým obkladem, klade důraz na jednotnost povrchu. Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Vpusť podlahová NEREZ stavitelná spodní vývod prům. Nerezová podlahová vpusť , slouží k bodovému odvodnění ploch.


Ceny Vám obratem sdělíme na základě konkrétního technického zadání. Právo technických změn vyhrazeno. Včetně proti zápachového uzávěru a proti skluzového roštu. Nerezový odtokový žlab - sprchová vpusť tvar čtverec, rozměr 115x115mm. Dále máme tento model v rozměrech 150x150mm a 2x 200mm.


K čemu je určená podlahová vpusť ? Pro kvalitní odvodnění rovných ploch s absencí drenážních žlabů jsou vhodné podlahové vpusti, často využívané v koupelnách, umývárnách či komerčních kuchyních. Vyrábí se ve dvou variantách, s plastovou. Vpust podlahova nerez najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyrobeno z polypropylénu a nerezové oceli DIN 1. Pro svádění vod vně i uvnitř budov - obsahuje pachový uzávěr suchý (venku) a pachový uzávěr s kloboučkem (uvnitř). Vybavte s námi Vaši koupelnu či kuchyni. Podlahové neboli bodové vpusti představují tradiční a spolehlivý způsob odvodu vody a to nejen ve sprchovém koutě. PE – podlahová vpusť d 50.


Geberit sprchový podlahový odtok, zápachová uzávěrka 30mm, tloušťka podlahy od 65mm, mřížka nerez. Tělo sifonu je plastové. Použití: Pro svádění vod uvnitř budov Svislý odtok DN 110. Odvodňovací čtvercový systém bez příruby se sifonem z nerezu.


Zůstaňte s námi ve spojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky