úterý 30. června 2015

Truhlarske rezivo

Sušené truhlářské řezivo od naší společnosti si můžete zakoupit v prodejním skladu, který sídlí na ulici Mělnická 1v Bořanovicích (Praha - Východ). Truhlářské řezivo nejvyšší jakosti. Potřebujete obložit dům?


Plánujete postavit schodiště či kuchyňskou linku? Chcete vyrobit fortelný stůl, dveře, okna, práh nebo třeba podlahu?

Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. Vážení zákazníci, v této sekci naleznete truhlářské řezivo z kavkazského dubu a jasanu v kvalitě AB. Zveme Vás navštívit naši prodejnu a vybrat si.


Zpravidla se dodává sušené. Vyrábíte nábytek, schodiště, okna nebo dveře? Skladem máme prkna a fošny ze všech českých dřevin, exotické řezivo vám ochotně objednáme. Ceny jsou uvedeny bez DPH a bez dopravy.


Platební podmínky: hotově.

Nic z truhlařiny vám není cizí. Naše truhlářské řezivo podléhá přísnému dohledu. Dřevo na řezivo vybíráme v lese od našich osvědčených dodavatelů. Vysušené truhlářské řezivo je základní surovinou pro výrobu spárovky, která se dále používá na nabytek z masivu. Skříně, stoly, židle, postele, ale.


Hledáte kvalitní truhlářské za dobrou cenu? Nabízíme širokou paletu dřevin. Dubové, bukové, javorové, lipové, jasanové, atd. Neváhejte nás kontaktovat. Z naší produkce nabízíme vysoce jakostní neomítané truhlářské řezivo ve všech běžných dřevinách.


Prodám starší truhlářské řezivo - smrk,modřín a lípa. Množství:modřínová prkna síla 20mm - délka 3m = cca 4m3. Od počátku své existence se naše firma zaměřuje zejména na velkoobchod s truhlářským řezivem v čerstvém i vysušeném stavu.


Smrk, borovice, modřín syrové a 50mm. Smrkové dřevo náleží v současné době mezi nejrozmanitěji používaná měkká dřeva. Nábytkářský i stavební průmysl je zpracovává ve.

The above graph reflects the response times collected for truhlarske-rezivo. The lower the response time, the better. Dřevo vám můžeme vysušit, ohoblovat a zakrátit na požadovanou délku. We offer high quality joinery timber on stock for wholesale, retail businesses and entrepreneurs. Unedged as well edged boards, eventually we can deliver timber cut.


Při výběru cena dle dohody. Momentální nabídku naleznete v aktualitách, případně na tel. Máte u nás i možnost výběru ze.


Prodej truhlářského řeziva v Ondřejove - okres Praha-východ cca minut autem od Prahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky