pátek 26. června 2015

Heluz 14

We produce bricks with different parameters, ceilings, lintels and chimneys. CV frost resistant small-format bricks are intended for wall thicknesses of 2and 1mm. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny.


Nabízíme také materiály. Pro vnitřní nosné zdivo cihly od tloušťky 1mm, pro nenosné stěny, šachty a přizdívky cihly tloušťky 8 1a 1mm. Cihly v broušeném provedení. Popis produktu DxŠxV: 497x140x2mm. Hledáte materiál na stavbu příček, přizdívky či zdivo s izolací?


Vyrábame tehly s rôznymi parametrami, stropy, preklady a komíny. Nosný překlad se z něj stává až ve spojení (spřažení) s nad ním vyzděnou nebo vybetonovanou nadezdívkou. Heluz jsou určené pro vnitřní nenosné zdivo o tloušťce 1mm. Cihla je vhodným podkladem pro omítku.


HELUZ překlad plochý 1- 225. Tyto cihly se používají pro zdivo vnitřních příček, případně pro vnější omítanou část. Cena platí pri odbere celej palety.


Ploché překlady Heluz ,jsou určené pro stavební otvory nenosných stěn. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Zľava platí len pri objednávke s komínom Heluz , inak je znížená o. Cihelné bloky Heluz se používají pro zdivo tloušťky 1mm, případně pro vnější omítanou část obvodového vrstveného zdiva v kombinaci s tepelným.


Rozmery (D × Š × V): 4x 1x 2mm Hmotnosť: 1Kg Trieda pevnosti v tlaku: 10. Broušené cihly jsou určené pro zdění na tenkou spáru, tím se výrazně zvyšuje rychlost zdění než s cihlou klasickou a spotřeba malty je také nižší. Vaše objednávky sdružujeme a tak garantujeme dodání i. Dom a záhrada - Heluz bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Díky broušenému provedení cihel a spojování na perodrážka. V ceně výrobku je zahrnuto pojivo. Doprava zdarma při uceleném kamionu - až palet (dle auta).


Tieto tehlové bloky su určené pre murivo hr. V katalogu nemáme podrobnější informace o heluz 14. Ceny jsou stanoveny na ucelenou zakázku v předpokládané slevě. Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky