čtvrtek 25. června 2015

Detsky koberec farma

Rozumím Pro zkvalitnění našich služeb používáme soubory cookies. Prohlížením obsahu na našich stránkách vyjadřujete s tímto souhlas. Nabízíme Vám kusové koberce pro děti s motivy známých pohádkových postaviček, filmových hrdinů, Disney příběhů nebo dětské koberce s infrastrukturou měst a hrací koberce. Najčastejšie predávaný detský koberec Farma ! Všetky detičky ho zbožňujú.


Koberce s cestičkami, zvieratkami, koberce pre chlapcov aj dievčatká, alebo jemné unisex vzory, kusové koberce aj metráž si jednodcho vyfiltrujte na FAVI. Koberec Farma je vyroben z polyamidového vlákna a patří mezi oblíbené dětské koberce v metráži. Bytový textil a vybavení interiérů pro spokojené bydlení. Dětský koberec Farma II.


Měkký a pohodlný koberec se spoustou silnic a roztomilých zvířátek je skvělým doplňkem do dětského pokoje a poslouží jako skvělá hračka i učební pomůcka Vaše ratolesti se zabaví na dlouhé hodiny. POZOR - výprodej zbytkových kusů - nutno vzít celý kus! Velice krásný dětský koberec , ze kterého budou Vaše děti naprosto nadšené. Koberec je k dostání v obdelníkovém, v kruhovém či čtvercovém tvaru. Svět dětí je plný her a bezstarostnosti, která nám dospělým mnohdy chybí.


Děti ale mají právo na to, aby si mohly hrát a užívat. Pěkný kamarád pro vaše děti. Z jedné strany město se silnicí, z druhé strany.


Má spodní latexovou protiskluzovou vrstvou, díky které drží i na hladkém povrchu. Lícová strana hracího koberce je textilní s pestrým potiskem barev. Lze prát v pračce max 30° C. Vlastnosti: - materiál 1 p. Ultra jemný a hřejivý zdravotně nezávadný koberec s protiskluzovou vrstvou.


Oživte dětský pokoj vašich. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Moc pěkný, dětský , nízký kusový koberec pro bezstarostnou hru dětí :-) Dekor koberce je určen. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Krásný kobereček s motivem domácích zvířátek.


Hrací koberec do dětského pokoje nebo i na zahradu, terasu apod. Jedna strana hracího koberce je textilní s pestrým potiskem se vzorem města, druhá strana. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Obšitý smyčkový koberec doporučujeme čistit. Ich prednosťou je plno farieb a zábavy. Zároveň je protiskluzový a. Detský koberec Ultra Soft Farma. Kusový koberec Farma II.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky