středa 24. června 2015

Jyty 7x1

Vyzvednutí objednávky elektromateriálu možné v kamenné prodejně v Praze. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia má iba ilustračný chrakter. JYTY -J 7xPopis zboží: Je určen pro měřící, řídící a automatizační systémy.


Kabely jsou určeny v pevném uložení pro měřící, řídící a. Kabel JYTY je průmyslový ovládací kabel s plným jádrem. Tento typ kabelu je určen v pevném uložení pro měřící, řídící a automatizační systémy. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


JYTY CABEL FOR CONTROL AND AUTOMATION SYSTEMS Construction 1. Solid bare copper wire class (RE) 2. Screening – laminated Al foil with CuSn. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


JYTY-J 7xPopis zboží: Je určen pro měřící, řídící a automatizační systémy. Pro pevné spojení signálních a ovládacích přístrojů a zařízení v elektrárnách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Seřadit podle: Zobrazit produkty pouze skladem.


Vybrat výrobce Všichni výrobci. Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Technické změny vyhrazeny. Author: Jaroslav Metlička Crea. Společnost Lebak je velkoobchod s kabely.


Průmyslové ovládací kabely s plným jádrem. Napište zde svoji e-mailovou adresu. Zadáním již registrované adresy se odhlásíte. Dvoužilový plochý vodič s laněným měděným jádrem.


Izolace je z bílého PVC a jedna z žil je označena. Silové kabely a vodiče, topné kabely a rohože, spojky, koncovky, přípojnicové systémy a mnoho dalšího naleznete na Elkov. Al fólií, třída reakce na oheň Fca, pevná kruhová. ZATVORENÉ , prispôsobte prosím Vaše objednávky a dotazy tomuto oznamu.


Prijaté objednávky budú priebežne expedované od 29. CMSM, Sykfy, JYTY YSLY-JZ 7xkliknutím zobrazíte plný náhled. Adresa: Elektro - viola s. On-line stock A list of cables and conductors immediately available from stock.


Warehouse Eis located in Trstená (north Slovakia) and warehouses Eand Eare in Hronsek (central Slovakia, close to B.Bystrica).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky