úterý 30. června 2015

Prodám tvárnice

Dům a zahrada - Prodam tvarnice bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Tvárnice jsou nové - zbylo ze stavby.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Ostatní - Tvarnice bazar. Najděte co potřebujete ve Vaší. D=40cm, V=55cm, stav velmi slušný, na jedné klasický mosazný kohout, druhá s kulovým ventilem. Jedna paleta nerozdělaná 50ks, druhá paleta 36ks, vhodné k dostavbě.


Při rychlém jednání sleva možná. Jednotlivé tvárnice se kladou na sebe a plní betonem. Klínkováním jednotlivých tvárnic je automaticky vyřešena vodorovná spára. Svislá spára se řeší na sraz.


Pro zvýšení únosnosti zvláště sloupků a pilířů doporučujeme vložit svislou armaturu. Zídky a sloupky se ukončují plotovými stříškami. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Dále nabízím ks 50x50x25cm za 52Kč a 1ks 30x50x25cm za 40Kč. Služby - Prodam tvarnice inzerce zdarma.


Nevyplněno: Plzeňský: 7. PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice , tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu. Prodám stavební materiál různé druhy. HEBEL na paletách,celkem 2ks tvárnic,velikost 500x300x200mm. Schody jsou zachovalé, rozložené, sestavují se lepením na velké kolíky. Kč: Praha a středočeský: 21.


Zde naleznete inzeráty s tématikou inzerce Kámen, cihly, tvárnice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky inzerce Kámen, cihly, tvárnice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky inzerce Kámen, cihly, tvárnice na Vámi zvolené téma inzerce. Produkty Hebel jsou vyrobeny z bílého pórobetonu.


Tento materiál je zdravotně nezávadný, energeticky úsporný a trvanlivý. Díky svému přírodnímu složení je 1 recyklovatelný. Nabídka - Zobrazeno: 827x - Ústecký kraj. Prohlédněte si aktuální inzeráty tvarnice plotova.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Celkem ks, možno i jednotlivě. Vhodné na garáže nebo jiné neby.


Kazety do minerálního podhledu Kazeta Sonar Activity 600x6hrana VT, síla kazety 40mm (akustické a izolační vlastnosti) v balení 8m2. Projděte si inzeráty tvarnice na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky