úterý 30. června 2015

Míchadlo sds

Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči. Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pro míchání různých materiálů. Technické údaje - Délka: 5mm - Průměr: 1mm - Upínací průměr: SDS-plus - Hmotnost: ca.


Jednorychlostní míchadlo Narex EGM 10-EBasic, 230V, 950W, bez metly. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. Manage all HazMat topics in one central database. Saving time and money as of today! Software for Safety Data Sheets, Chemical Labels, DGNs.


Nemůžete vyplnit toto pole. Potřebujete namáchat marmolit? Se sklíčidlem lze míchadla využít jako vrtačku. Míchadlo Bosch Vám s tím zaručeně pomůže. Maltovník 90l obdélník, kalfas.


Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu. Automatic updates online! Nebo si prohlédněte podobné zboží z kategorie míchadla. Pokud už jste vybaveni a máte elektrické míchadlo , zřejmě potřebujete jen dokoupit náhradní míchací metly se závitem nebo metlu s SDS plus uchycením.


V nabídce naleznete pravotočivé i levotočivé metly. Extol Premium, Craft a Industrial představuje nářadí určené pro každodenní profesionální nasazení v průmyslové sféře. Nahoru Nejsou žádné další produkty.


Míchací metla s úchytem Sds Plus má tu výhodu, že ji lze aplikovat v pneumatických vtračkách s. Skladem Expedice do hodin. SDS Plus spirálové, 120x500mm. Free UK Delivery on Eligible Orders! Nejlepší nářadí: ruční nářadí, obráběcí stroje a nástroje, kamna, zahradní, stavební, svářecí, manipulační technika, topení a klimatizace. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Spirálový tvar míchadla se dvěma rameny umožňuje důkladné promíchání stavebních hmot, lepidel, barev a jim podobným materiálům. Pozinkovaný povrch chrání míchadlo proti korozi.


Ale co takhle zajít do nějaké zastavárny a nebo bazaru a koupit výkonnější starší vrtačku? Dá se jako pohon míchadla použít velmi dobře, má i odpovídající výkon a dost velké sklíčidlo a když odejde - stála pár korun, koupí se jiná. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách?


Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky