pátek 26. června 2015

Primalex mykostop cena

Navyše obsahuje účinné fungicídne látky, ktoré likvidujú plesne a súčasne majú aj preventívny protiplesňový charakter. Strážny pes bol úspešné nastavený. Na e-mailovú adresu Vám budeme posielať upozornenia o zmene ceny. PRIMALEX Mykostop je sněhobílý otěruvzdorný malířský nátěr s fungistatickým, tj. Poznejte výhody barev a nátěrů značky PRIMALEX , které se vyznačují vysokou kvalitou díky unikátnímu složení.


S námi budete mít vymalováno raz dva. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vyniká vysokou kvalitou, výbornou kryvostí, je propustný pro vodní páry. Vhodný do jakýchkoliv vnitřních vlhkých nebo špatně větratelných místností např.


WC, sklepy, chodby a jiné technické prostory, kde se plísně již vyskytly nebo jako prevence proti jejich vzniku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Neuzaviera priechod vodným parám. POUŽITIE Omietky a sadrokartónové.


Het Klasik malířský nátěr bílý kg. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. V katalogu nemáme podrobnější informace o primalex mykostop.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Primalex Plastik kg.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Het Brillant Q disperzná farba kg biela. Emos PVC predlžovací kábel na bubne zásuvky m. Otěruvzdorný vnitřní nátěr chránící stěny před plísněmi, propustný pro vodní páry.


Obsahuje účinné fungicidní látky. OBI Akční cena : 65Kč Platí do: Neděle 10. Aplikuje se na omítku nebo sádrokartonové desky ve vnitřních prostorech, kde fungistaticky působí a pomáhá tak ochránit stěny proti napadení plísněmi.


Tovar bude dodaný špedičnou spoločnosťou za 2-pracov. Vhodný do akýchkoľvek vnútorných vlhkých alebo zle vetrateľných miestností, napr. WC, pivnice, chodby a iné technické priestory, kde sa plesne už vyskytli.


Používajte biocidné prípravky bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Profesionální přípravek s okamžitým účinkem, který je snadno použitelný a určený k odstraňování biologických nečistot – řas, plísní a hub.


Oteruvzdorný vnútorný náter chrániaci steny pred plesňami. Hledáte PRIMALEX mykostop 1l? Propustný pro vodní páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky