středa 24. června 2015

Topné zrcadlo

Energeticky úsporný topný infrapanel - topné zrcadlo SUNDIRECT MD 500. Topná fólie chránící zrcadlo v koupelně před mlžením. Fólie jsou dvojitě laminované (ochrana proti vlhkému prostředí) a jsou opatřeny samolepicí plochou, kte. W, let záruka, doporučená plocha místnosti je - m2. Topná deska z uhlíkových krystalů Povrch: zrcadlo Senzory proti.


Jedno z využití topné folie HEAT DECOR je vyhřívání zrcadla, kdy ohříváme zrcadlo a bráníme tak jeho rosení.

Námi nabízen sady “topná folie pod. Luxusní provedení infratopení nejen do Vašich koupelen. Infratopení Wellina – zrcadlo _Provedení topné plochy: Rámy: Infratopení Wellina – zrcadlo.


Topné zrcadlo - infratopení do koupelen. Dokáže toto vaše zrcadlo ? Doporučená plocha místnosti je - m2. Vysoce designová zrcadla v několika výkonnových i. Máme i LED osvětlené zrcadlo.


U nás koupíte jak zrcadla bez rámu, tak s rámem v různých barvách (bílé, černé, šedé, dřevěné) a stylech.

Moderní design sluší každé koupelně! Odběr novinek Přihlašte se k odběru novinek a my vám maximálně jednou měsíčně zašleme rady, tipy nebo zajímavé nabídky. Z odběru novinek se můžete. Odbočky ke dřezům a umyvadlům.


Folie se zapojuje do elektrického okruhu osvětlení , tak aby byla aktivována vždy, když je světlo zapnuto. Zrcadlo je přidělané na desce v barvě Wenge, která je vidět na bočních stranách, proto je vhodné kombinovat toto zrcadlo s nábytkem Wenge. Světlo je možné nainstalovat na zeď, nebo přímo k zrcadlové desce, kde je vnitřní dutina na kabel přímo k tomuto účelu. V nabídce naleznete zrcadlo se skleněnou poličkou.


V neposlední řadě vyrábíme moderní zrcadla s osvětlením. Našim zákazníkům vypískujeme do zrcadla logo firmy, kosmetického salónu, designového studia nebo nabízíme dekorační pískování ornamentů. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jak tyto webové.


Folie zahřívá zrcadlo a brání tak jeho zamlžení. Topná folie pod zrcadlo ECOFILM MHF (2x 252), 12W. Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým. Vyzdvihovat všechno co je hezké.


Zrcadla - Naučte se pohled na sebe milovat. Ohlédněte se celá, dříve než otevřete dveře a začnete.

Pomůžeme vám vybrat zrcadlo do ložnice. Chcete stojací, nástěnné nebo třeba nalepovací? S osvětlením nebo bez něj? Zvolte si svůj styl, barvu a zrcadlo kupte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky